Howard Stern megnősült

Vágólapra másolva!
Howard Stern amerikai rádiós múlt hét végén feleségül vette a barátnőjét, Beth Ostroskyt. A pár közel nyolc évig élt együtt, mielőtt örök hűséget esküdtek volna egymásnak.
Vágólapra másolva!

Howard Stern, a botrányos műsorairól híres amerikai rádiós pénteken, egy New York-i étteremben feleségül vette a kedvesét, Beth Ostroskyt. A pár nyolc évig élt együtt az esküvő előtt, és tavaly jelentették be az eljegyzésüket.

A ceremónián Stern és Osrtosky családján kívül rengeteg híresség is részt vett: a meghívottak között volt többek között Donald Trump üzletember, Billy Joel zenész, John Stamos színész, Sarah Silverman komikus, Jimmy Kimmel, Barbara Walters és Kelly Ripa televíziós személyiségek.

A 36 éves menyasszony egy Marchesa ruhát viselt; a fogadáson tonhalat, fehér szarvasgombát és kaviárt szolgáltak fel.

"Tökéletesen sikerült minden, fantasztikusan éreztük magunkat" - mondta Ostrosky az US Weekly magazinnak. "Azt kívánom minden házasulandónak, hogy pont olyan esküvőben legyen része, mint amilyet mi átélhettünk."

"Howard álmaim férfija, pontosan olyan, mint amilyet elképzeltem magamnak" - nyilatkozta korábban a menyasszony, Stern pedig hozzátette, hogy közöttük "igazi a szerelem".

Sternnek ez a második házassága: korábbi feleségével, Alisonnal, több, mint húsz évig voltak házasok, kapcsolatukból három gyermek született.