Második barátnője is szakított Hugh Hefnerrel

Vágólapra másolva!
Alig néhány nappal azután, hogy Holly Madison amerikai híresség megerősítette, szakított Hugh Hefnerrel, a Playboy magazin 82 éves alapítójával, "Hef" második számú barátnője, Kendra Wilkinson is bevallotta: már nincsenek együtt a legendás szívtipróval.
Vágólapra másolva!

Második számú barátnője, Kendra Wilkinson amerikai valóságshow-sztár is szakított Hugh Hefnerrel, a Playboy magazin 82 éves alapítójával. A 23 éves modell azt is elmondta, hogy máris újra szerelmes, választottja Hank Baskett sportoló, a Philadelphia Eagles amerikaifoci-csapat egyik játékosa. A híresség a szakítás okát nem volt hajlandó elárulni.

Wilkinson alig néhány nappal azután jelentette be a szakítást egy televíziós műsorban, hogy 'Hef' első számú barátnője (a három közül), Holly Madison is megerősítette: ő és a Playboy alapítója már nem egy pár.

"Nagyon szeretem és tisztelem Hefet, de ő és én már nem vagyunk egy pár" - nyilatkozta Kendra Wilkinson a Chelsea Lately című műsorban. "Ő a legjobb barátom, és csak azt szeretném, hogy boldog legyen. De egy ideje már másba vagyok szerelmes."

Bennfentesek szerint Kendra Wilkinson és Hefner kapcsolata "hivatalosan" az év végéig tart: addig még forgatják Girls Next Door című valóságshow-t, mely a híresség és három barátnője (Kendra, Holly és Bridget) életét mutatja be.

Hefner - bár azt bevallotta, hogy "megviselte a kapcsolatainak átalakulása" - egyáltalán nem szomorkodik, máris két újabb jelöltje van a barátnői szerepre: egy 19 éves ikerpár, Kristina és Karissa Shannon költözik be hamarosan a Playboy-villába.

"Mindketten nagyon szeretnének a barátnőim lenni, és a jelenlegi körülményeket figyelembe véve, mindkettőjüknek jó esélyük van arra, hogy velük folytatom az életemet" - mondta a 82 éves Hefner.