Alkalmazottaik lopták meg Beckhaméket

Vágólapra másolva!
David és Victoria Beckham két alkalmazottját letartóztatta a brit rendőrség, lopás gyanújával, amiért több értékes tárgyat is eltulajdonítottak a Beckham házaspár sawbridgeworthi házából - a tárgyakat az Ebay aukciós oldalon próbálták eladni.
Vágólapra másolva!

Letartóztatta a brit rendőrség Victoria és David Beckham két alkalmazottját, mert azok állítólag több tárgyat is elloptak a híres házaspár Sawbridgeworth közeli házából. Az értékes emléktárgyakat, sportmezeket és drága ruhákat az Ebay internetes aukciós portálon próbálták meg eladni.

A rendőrséget Victoria Beckham énekesnő szülei, Tony és Jackie Adams értesítették még a múlt héten, miután az ismerős holmikat felfedezték az interneten.

"Jó néhány olyan tárgyat próbáltak nagyon drágán eladni, amelyek összetéveszthetetlenül Beckhaméké voltak" - nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a People magazinnak.

A hertfordshire-i rendőrség megerősítette, hogy két személyt - egy 56 éves nőt és egy 55 éves férfit - lopás gyanújával őrizetbe vettek, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket, és nyomozás folyik ellenük.

Bár sem Victoria, sem David Beckham nem kívánt nyilatkozni, egy barátjuk a lapnak elárulta, hogy "sokkolta őket a hír".

Az Ebay internetes portál közleményben tudatta a People magazinnal, hogy mindenben készek együttműködni a rendőrséggel.