Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad, szemben áll a Vénusszal. Legyünk minél óvatosabbak, kerüljük az érzelmi kockázatvállalást!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Vállunkat, karunkat, kezeinket ne terheljük fölöslegesen, ellenkezőleg: kényeztessük ezeket a testrészeinket. Ha megsértjük ezeket a területeket, lassabban, fájdalmasabban fog gyógyulni. Ez a nap tökéletes arra, hogy ápoljuk kezünket és vállainkat. Ha tehetjük, jelentkezzünk be a manikűröshöz vagy egy rövid masszázsra. Az is jó megoldás, ha otthon kényeztetjük egy kicsit kezeinket és megkérjük párunkat, hogy az esti film közben kicsit masszírozza meg az egész napos munka során elfáradt vállainkat. Ha valaki szívesen foglalkozik testépítéssel, az a mai napon különösen hatékonyan tudja karizmait erősíteni.

A Hold ma szemben áll a Vénusszal. Legyünk minél óvatosabbak, kerüljük el az érzelmi kockázatvállalást. Ma talán túlzottan is spirituálisak lehetünk, rózsaszín ködbe burkolózva látjuk a világot, ez pedig megakadályoz minekt abban, hogy objektíven tudjuk szemlélni a történéseket. Éppen ezért lehet, hogy olyan helyzetekbe is beleugrunk, amellyel túlságosan sokat kockáztatunk, mert csak pillanatnyi boldogságot ígér. A ma megismert titokzatos idegen szinte biztosan nem éri meg, hogy hosszú távú párkapcsolatunkat felrúgjuk érte.