Elkezdődött a sárdobálás Madonnáéknál

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a sárdobálás Madonna és Guy Ritchie között: az énekesnő túlzott kritikussággal és kegyetlen szóbeli bántalmazással vádolja a férjét, míg a filmrendező szerint Madonna egy mániákus bestia, aki az egész családja életét tönkretette.
Vágólapra másolva!

Alig néhány nappal aztán, hogy Madonna amerikai énekesnő és férje, Guy Ritchie filmrendező bejelentették, hogy nyolc évig tartó házasság után elválnak - az ismerősök, barátok és családtagok hathatós közreműködésével - elkezdték az igen keménynek ígérkező válóháborújukat: a bíróságnak nemcsak a házaspár hatalmas vagyonának elosztásáról kell döntenie, hanem arról is, hogy kinél maradjon a három gyerek.

Az énekesnő - derül ki az ügyvédei által összeállított dokumentumokból - azzal vádolja a férjét, hogy folyamatosan kritizálta őt, nyilvánosan nevetségessé tette és kegyetlenül beszélt vele, sőt, nem állt mellette, amikor Madonnának szüksége lett volna a támogatására.

"Madonna azt állítja, Guy többször is olyan dolgokat vágott a fejéhez, amitől ő nőietlennek, értéktelennek, bizonytalannak és magányosnak érezte magát" - mondta az énekesnő egyik jogi képviselője. "Mindenki előtt öregasszonyosnak, tehetségtelennek és nevetségesnek nevezte a feleségét."

Az 50. születésnapját nemrégiben ünneplő Madonna ismerősei szerint Guy Ritchie akkor is csak kinevette, mikor egy lovasbalesetben a felesége eltörte a karját - annak ellenére gúnyolódott vele, hogy Madonnának komoly fájdalmai vannak.

Ritchie és felesége vallási kérdésekben sem értett egyet: a 40 éves filmrendező nemrég egy interjúban kijelentette, hogy szerinte a kabbalah (melynek Madonna a legharcosabb híve) "teljesen érthetetlen" és szerinte "nem is igazi vallás, csak valami humbug" - ezzel pedig mélyen megbántotta a feleségét.

Madonna apósa, John Ritchie ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy Madonna "egy igazi bestia", aki "nyilvánosan megalázta a fiát": az énekesnő ugyanis az egyik koncertjén egy dalt (amiről korábban azt nyilatkozta, hogy a férjének írt) egy "hozzá közel álló érzelmileg retardtált személynek" ajánlott.

A Richie-táborba tartozók szerint Madonna "igazi zsarnokként" viselkedett a házasságában, és egyáltalán nem törődött a családjával, sokkal fontosabbnak tartotta az edzést, a munkát és az "öregedés elleni elkeseredett küzdelmet", mint a férjét vagy a gyerekeit.

"Madonnával rettenetes az élet, mert mindent irányítani akar, és mindenkinek el kell fogadnia az ő szabályait" - mesélte a Daily Mail magazinnak Ritchie-ék egyik ismerőse. "Guy szeret kocsmázni, jókat enni, vadászni és bulizni, de Madonna mellett ezt nem tudta megtenni."

Az ismerős szerint Madonna az élet minden egyes területét szabályozni akarta a családjában: sem tévét, sem újságokat nem engedélyezett a házban; szigorú makrobiotikus étrendet követett (és persze mindenki másnak is ezt kellett követnie), sem a családja, sem pedig a személyzet nem ehetett húst, tejtermékeket, cukrot vagy édességeket - még a gyerekek sem kaptak születésnapi tortát. Az énekesnő emellett minimum napi két órát tölt edzéssel - az anonim forrás úgy tudja, hogy azon a napon, mikor a malawi kisfiút, David Bandát hazavitték, négy és fél órát töltött az edzőteremben ahelyett, hogy a gyerekeivel foglalkozott volna.

"Madonna soha nem törődött igazán a családjával vagy a férjével. Igazi egoista" - közölte a magát megnevezni nem kívánó forrás.