Szerelmi horoszkóp október 30-tól november 6-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Objektívan gondold végig, hogy melyek azok az okok, amelyek a konfliktusokhoz és veszekedésekhez vezetnek a párkapcsolatodban - mi az, amiben semmiképpen nem tudtok megegyezni egymással. Ideje lenne, hogy komolyan átbeszéljétek az ellentéteiteket. A legfontosabb témák a pénzügyek és a munkamegosztás lehetnek: az egyikőtök azt érezheti, hogy sokkal többet tesz az otthonotokért, mint a másik, illetve, hogy olyan dolgokra szórja el a közös pénzt, amit nem beszéltek meg előre.

Bika (április 21. - május 20.)
Nehéz napoknak nézel elébe, mert nagyon sok vita lehet most közted és a kedvesed között. Úgy érzed, mintha két különböző nyelven beszélnétek, sehogyan sem értetek szót egymással. Minden szavadat támadásnak értelmezi, és ennek megfelelően reagál rá: pikírt és gonoszkodó megjegyzésekkel, ajtócsapkodással, fenyegetőzéssel. Szerencsére ez az igen intenzív időszak nem tart sokáig, de mégis mély sebeket ejthet a lelkeden. A legjobb lenne, ha hagynátok egy kicsit egyedül lenni a másikat, és egy rövid időt külön töltenétek.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Te is, és a párod is feszült hangulatban lehettek, így számítanotok kell néhány nehéz napra, amikor egymáson vezetitek le a felgyülemlett dühöt. Üvöltözés helyett azonban próbáljatok meg értelmesen beszélni egymással - akár tanácsokat is adhattok a másiknak -, az energiákat pedig vezessétek le konstruktív módon, például a sportban (de a szex is nagyszerű lehet erre a célra). A jövő hét elején szerencsére sokkal nyugodtabbak lesztek, így érdemes közös programokat szerveznetek, akár a barátaitokkal is találkozhattok.

Rák (június 22. - július 22.)
Érdemes lenne randevúzással töltened a következő napokat - még akkor is, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. Annyira kedves és elbűvölő vagy ugyanis, és annyira élvezed a pároddal töltött órákat, hogy nagyon szép élményeket szerezhettek mindketten. Ha pedig még egyedül vagy - de már van kiszemelted - akkor ideje kezdeményezned, és kedves telefonokkal, e-mailekkel vagy üzenetekkel szórakoztatni őt. Legyél nyitott és határozott, de ne tolakodó. Ha valami miatt elutasít, akkor inkább ne erőltesd a közeledést.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Még a szokásosnál is nyitottabb leszel, ez pedig megrémisztheti a szerelmedet: lehet, hogy nehezen viseli a szeretetkitöréseidet, vad ötleteidet és azt, ha rászabadítod az összes érzelmedet. Előfordulhat, hogy ő egyáltalán nem értékeli ezt. Ezért próbáld meg egy kicsit jobban megválogatni a szavaidat, nehogy elriaszd magadtól. A jövő hét elején sokkal kevesebb időd marad a romantikára, sűrű napoknal nézel elébe, amikor rengeteg dolgot kell elintézned. A barátaid és a kedvesed azonban meglepő módokat találnak arra, hogy felvidítsanak, és a lazításra is "csinálnak" neked időt.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nehezen veszed rá magad a romantikára, úgy érzed, hogy a munkádra most sokkal jobban kell figyelned, mint a partneredre. Szerencsére, a hétvégén egy kicsit lazíthatsz, és teljes figyelemmel fordulhatsz a szerelmed felé. Beszélgessetek nyugodt szívvel az érzelmeitekről: mondd el neki nyíltan, ha esetleg nem érzed teljesen biztonságban magad, vagy már túl soknak tartod az elvárásait. Ha esetleg még párt keresel magadnak, akkor legyél felkészülve egy kínos találkára - szerencsére a helyzet rádöbbenthet arra, hogy nem kell feltétlenül erőltetni egy kapcsolatot.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem tudsz elvonatkoztatni: egy ismerősöd sokkal közelebb áll a szívedhez, mint "kellene", és nagyon tartasz attól, hogy ha szerelembe bonyolódsz vele, akkor elveszíted a barátságát. Sokkal jobb lenne, ha felhagynál az aggodalmaskodással, és inkább csak sodortatnád magad az árral - annak ellenére, hogy így bizonytalan lehet a dolog kimenetele. A jövő hét elejáén kulcsfontosságú lesz, hogy eleget beszélgess a szeretteiddel. Ha nem teszed, könnyen olyan félreértések lehetnek közöttetek, amelyeket könnyen meg lehetett volna előzni.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon sokat tanulhatsz most a kedvesedtől, nemcsak arról, hogyan működnek jól a kapcsolatok, hanem arról is, hogy milyen ember vagy valójában, milyen értékek a fontosak neked, és mi mindent vagy hajlanó feláldozni a párkapcsolatod érdekében. De legalább ilyen fontos, hogy te is jobban megismerd a párodat: kérdezz tőle sokat, és figyelj is oda arra, mit válaszol! A jövő hét elején szervezz olyan programot kettőtöknek, ami nemcsak az érzékeiteket, hanem az intellektusotokat is megmozgatja: az agy ugyanis tekinthető "erogén zónának" is.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Energikus vagy a napokban, ám ez nemcsak vidámság képében jelentkezhet az életedben: az önbizalmad is növekszik, ezért elsősorban a saját véleményedet tartod mérvadónak - ráadásul, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt te akarod, ideges leszel. Ha vitád támad a kedveseddel, akkor nem vagy hajlandó arra, hogy átgondold az ő álláspontját is, mert makacsul ragaszkodhatsz ahhoz, amit kigondoltál. Sokat veszekedhettek, különösen, ha nem vagy türelmesebb a pároddal. Az energikusságodat inkább használd ki arra, hogy érdekes programokat szerveztek, sportolni mentek, vagy a szokásosnál többször bújtok ágyba!

Bak (december 22. - január 20.)
Nehéz napoknak nézel elébe, mert a párod is és te is nagyon erőteljes és határozott hangulatban lehettek - igaz, hogy sokat vitatkozhattok, de a szenvedélyesség a szerelem más területein is megjelenhet. Ha még párt keresel magadnak, akkor a következő időszak nagyon jó lehet arra, hogy megtedd az első lépéseket. Ne félj kezdeményezni, és hívd randira azt, aki megtetszik! Használd ki az internet adta lehetőségeket is: jelentkezz be valamilyen társkereső oldalra, vagy keress egy olyan fórumot, ahol olyanokkal találkozhatsz, akiknek a tiédhez hasonló az ízlése. Ezzel a módszerrel rövid idő alatt sok ismerősre tehetsz szert.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Energikus vagy a napokban, ám ez nemcsak vidámság képében jelentkezhet az életedben: az önbizalmad is növekszik, ezért elsősorban a saját véleményedet tartod mérvadónak - ráadásul, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt te akarod, ideges leszel. Ha vitád támad a kedveseddel, akkor nem vagy hajlandó arra, hogy átgondold az ő álláspontját is, mert makacsul ragaszkodhatsz ahhoz, amit kigondoltál. Sokat veszekedhettek, különösen, ha nem vagy türelmesebb a pároddal. Az enegrikusságodat inkább használd ki arra, hogy érdekes programokat szerveztek, sportolni mentek, vagy a szokásosnál többször bújtok ágyba!

Halak (február 20. - március 20.)
Szíves-örömest adsz szerelmi tanácsokat másoknak, úgy tűnhetsz az ismerőseid szemében, mint aki tökéletesen tudja, hogy mire van szüksége a másik nem képviselőinek. Ám amikor a saját ügyeidre kerül sor, akkor rettenetesen megijedhetsz, és nem is nagyon tudod, hogy mit kellene cselekedned. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy te kérj tanácsot másoktól? Ráadásul egy olyan ember mutathat rá a hibáidra (meglehetősen kedves és segítőkész módon), akire eddig nem is gondoltál "tanácsadóként".