Jennifer Hudson bujkál

Vágólapra másolva!
Jennifer Hudson Oscar-díjas amerikai színész- és énekesnő a családjában történt hármas gyilkosság után úgy döntött, biztonsága érdekében elrejtőzik, attól retteg ugyanis, hogy őt is megtalálja az elkövető.
Vágólapra másolva!

Jennifer Hudson amerikai színésznő édesanyját és testvérét, valamint unokaöccsét múlt héten ölte meg egy egyelőre ismeretlen tettes. A híresség most úgy döntött, jobb, ha senki nem tudja, hol tartózkodik.

Az Extra című amerikai televízió műsor információi alapján Hudson - aki a Dreamgirls című musical Oscar-díjas főszereplőnője - egy olyan szállodában van, ahol az átlagosnál több biztonsági őr vigyáz a vendégekre.

"Sajnos, senkinek nem árulhatjuk el, hol van Jennifer" - mondta egy bennfentes a műsornak. "Csak annyit mondhatunk, hogy egy szállodában van, ahol vigyáznak rá."

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy ki elől bujkál a színésznő, azonban a Chicago Tribune című lap szerint a nyomozók úgy sejtik, nem csak egy tettest kell keresni az ügyben - valószínű ugyanis, hogy többen követték el a gyilkosságokat. A hatóságok arra alapozzák feltevésüket, hogy a gyanúsított - William Balfour, Hudson sógora - mobiltelefonjának adatai szerint a WestSide-on, a gyilkosság helyszínétől távol tartózkodott a kérdéses időpontban.

Hudson szomszédai és barátai szerint a család tragédiájának is oka lehetett, hogy sem az énekesnő, sem pedig a híresség rokonai nem vették komolyan a fenyegetéseket, amiket kaptak.

"Egy hónapja hatalmas veszekedés hangjai hallatszottak a házból" - mesélte az egyik ismerős. "Balfour megfenyegette őket, hogy megöl mindenkit, akit csak otthon talál. Nem ez volt az első alkalom, többször ki kellett hívni a rendőröket verekedések, szóváltások miatt."