Vágólapra másolva!
Kiefer Sutherland saját bevallása szerint még saját árnyékától is megijed - a már gyermekkorától félős amerikai színész teljesen ellentéte az általa alakított macsó karaktereknek.
Vágólapra másolva!

Kiefer Sutherland, a 24 című amerikai sorozat sztárja egy interjúban bevallotta, hogy tökéletes ellentéte az általa megformált szerepeknek és szinte mindentől megijed.

"Gyermekkoromban szinte mindentől féltem, és bizonyos mértékben még ma is így van" - nyilatkozta a színész, akit ráadásul legutóbb a Tükrök című horrorfilm főszereplőjeként láthattunk viszont.

"Ha beülsz a moziba egy horrorfilmre, nem hallasz vihorászást, csak zihálást. Én filmnézé közben teljesen megnyílok, átadom magam a látványnak, ezért vagyok a félelem elsődleges célpontja"- mondta a híresség, de hozzátette: sajnos nem csak a horrorok és thrillerek hozzák rá a frászt.

"Emlékszem, amikor a lányommal a Némo nyomában című rajzfilmet néztük a moziban, és hirtelen megjelent egy hatalmas cápa a vásznon és meg akarta enni a főszereplő halakat, én annyira megrémültem, hogy felugrottam és kiborítottam a popcornt. A kislányom rakott helyre: 'Jaj, apa, ez még nem a félős rész!'"