Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Halakban jár, kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halakban jár. Rózsaszín szemüvegen keresztül láthatjuk ma a világot, és még a legrealistább emberből is előtörhet az álmodozó költő. Minden megnyilvánulásunk érzelmi jellegű, könnyen meghatódunk egy filmen vagy kicsordul a könnyünk, ha egy olyan dalt hallunk a rádióban, ami szép emlékeket idéz fel bennünk. Érdemes ma hallgatni az intuíciónkra, de ne keressünk mindenhol "égi jeleket", amelyek segítenek megoldani a problémáinkat. A Halakban járó Hold ugyanis hajlamossá tehet arra, hogy a könnyebb utat válasszuk és olyan döntéseket hozzunk, amelyekkel magunkat is becsapjuk. Keressünk magunknak olyan elfoglaltságot, amellyel fejleszthetjük saját magunkat, és jobban megismerhetjük a motivációinkat. Iratkozzunk be egy drámacsoportba, vagy tanuljunk meditációs technikákat.

A Hold ma kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként. Ezeknek a túlzásoknak sajnos ma a negatív hatásaival találkozhatunk: ahol direkt megtévesztést érzékelünk, lehet hogy csak némi kavarodásról van szó. Igyekezzünk kihasználni a nap békés hangulatát, és ne ugorjunk bele felesleges vitákba gyanakvásunk miatt. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének, szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk.