Lindsay Lohan nyíltan beszélt a kapcsolatáról

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő saját állítása szerint nem leszbikus, viszont lehet, hogy biszexuális. Mindezt egy interjúban árulta el, amikor Samantha Ronsonnal való kapcsolatáról beszélt.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan, 22 éves amerikai színésznő, a Tudom ki ölt meg című dráma főszereplője - aki mostanában Samantha Ronson dj-vel randizgat -, saját bevallása szerint nem leszbikus, inkább biszexuális. Az elmúlt években botrányaival a címlapokra kerülő Lohan ezt egy interjúban árulta el, mikor a párkapcsolatáról kérdezték.

"Szerintem eléggé nyilvánvaló, kivel vagyok együtt. Samantha csodálatos ember, nagyon szeretem őt"- nyilatkozta Lohan a Harper's Bazaar magazinnak. "Nem vagyok leszbikus, de lehet, hogy biszexuális igen. Nem szeretném beskatulyázni magam, ugyanis sosem tudhatja az ember, mi fog történni holnap, egy hónap múlva, egy év múlva, vagy akár öt év múlva."

A színésznő állítása szerint családja elfogadja őt és mindenben mellette áll - Lohan annak ellenére mondta ezt, hogy az apja, Michael, többször is kifakadt Samantha Ronson ellen, és kijelentette, hogy "nagyon rossz hatással van a lányára".

"Otthon sosem jött elő komolyan ez a téma. Közel állunk egymáshoz, sok mindenen mentünk már keresztül. Támogatnak - teljesen mindegy férfi vagy nő a párom"- mondta Lindsay Lohan. "A húgom, Ali 14 éves, és nagyon érett. Egyszer azt mondta nekem, nem szeretne olyan lenni, mint én, viszont mindenben támogat és örül, ha boldog vagyok. Elmondtam neki, hogy teljesen mindegy, fiúval vagy lánnyal van együtt, a lényeg, hogy jól érezze magát és higgyen abban, amit tesz."

A tinisztárként befutott színésznőt az elmúlt években többször is letartóztatták ittas vezetés miatt, és legalább háromszor volt elvonókúrán: kiderült ugyanis, hogy alkohol-, gyógyszer- és kábítószerfüggő.

"Kigyógyultam a függőségből és levontam a következtetéseket. Azóta sokkal jobban érzem magam. Olyan ember lettem, akinek céljai vannak, és el is szeretné érni azokat. Azt hiszem, boldog vagyok"- nyilatkozta a híresség.