Heti horoszkóp november 17-től 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokba lehetőséged lesz arra, hogy átgondold életed megoldandó problémáit. Érdemes lenne egy szakember segítségét is kéred, aki kívülről látja a világodat, így sokkal objektívebb megállapításokat tud tenni. Nagyon hasznos lehet egy-egy beszélgetés a barátaiddal is, akiktől jó tanácsokat kaphatsz, sőt, olyan ötleteket is ajánlhatnak, amelyek útmutatásként szolgálhatnak neked. A lényeg az, hogy fordulj egy kicsit befelé, szánj időt önmagára és ne sértésként fogd fel az esetleges építő jellegű kritikát.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sok és sokféle hatást tapasztalhatsz meg családi, baráti kapcsolataid területén. Lesznek ugyan ezek között bosszantóak, de nagyon kellemesek is. Talán zavarba ejtő és kicsit ijesztő lehet, hogy egy és ugyanazon személy nagyon változékonyan viselkedhet. Az egyik nap szeretetet közvetít feléd, a másik napon pedig mintha ősi ellenségek volnátok. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy nem veszel tudomást az esetleges támadásokról, és csak akkor reagálsz, ha már elvonult a vihar.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon nyitott leszel ezen a héten a világra és a többi emberre - ráadásul a saját személyiségedet is meg tudod mutatni a teljes valójában. Nem akarsz most elbújni a világ elől, engeded, hogy közeledjenek hozzád az emberek, még azokkal is megtalálod a közös hangot, akivel korábban esetleg hűvösebb volt a viszonyotok. Kapcsolataid így könnyen gyarapodásnak indulhatnak, megerősödhetnek. Ha valakit magad mellé szeretnél állítani, vagy támogatásra van szükséged, akkor most jött el az ideje annak, hogy "becserkészd" őket az ötleteiddel.

Rák (június 22. - július 22.)
Bár jó esélyed van arra, hogy belevágj egy sikeres és boldog kapcsolatba - akár szerelmi, akár üzleti -, de te valamiért húzodozol ettől. Talán úgy érzed, nem kell a sok bonyodalom? Pedig az, hogy időnként meg kell küzdeni a másikért, együtt jár az emberi viszonyokkal... Az is benne lehet ebben a tudat alatti tiltakozásban, hogy nem akarsz alkalmazkodni senkihez. Emiatt az elutasító magatartás miatt lehet, hogy észre sem veszed a kínálkozó alkalmakat, és inkább minden idegszáladdal csak saját magadra koncentrálsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Furcsa, már-már bizarr ötleteid támadhatnak (akár a munkában, akár a magánéletedben), de még mielőtt elhessegetnéd őket, inkább gondolkozz egy kicsit tovább rajtuk: lehet ugyanis, hogy mégis meg lehet azokat valósítani, sőt, még profitálhatsz is belőlük. A hét közepét meglehetősen sűrűnek érezheted, ám mielőtt feladnád a végeláthatatlan tennivalókkal folytatott harcot, emlékeztesd magad arra, hogy ez a helyzet nem tarthat örökké. Sőt, a jóleső, megérdemelt pihenés órái hamarabb elérkeznek majd, mind gondolod.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Igen elfoglalat napjaid lehetnek, és sajnos egy kicsit kapkodóvá is válhatsz, ennek pedig az lesz a következménye, hogy elveszíted a lábad alól a talajt, egyre több hibát vétesz, és elbizonytalanodsz. Még mielőtt teljesen összeomlanál, vegyél ki néhány órányi szabadságot, és beszélgess el valakivel, akiben maradéktalanul megbízol. Az intuíciódra és az emberismeretedre is szükség lehet, ha sikeres akarsz lenni!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kedvező színben tüntedheted fel magad az elkövetkező napokban: természetességeddel, bájoddal még a legmarconább embereket is megszelidítheted, magad mellé állíthatod. érdemes minden olyan dolgot most elintézned, ahol mások segítségére is számítanod kell. A "racionális", üzleti ügyeket, nagyobb bevásárlásokat azonban nem most intézd el - inkább tájékozódj róluk, mielőtt döntesz. A hétvégét a legjobban a pároddal töltheted el, szervezzetek közös programokat!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A hét elején a családi kapcsolataid lesznek a leghangsúlyosabbak: érdemes találkoznod olyan rokonaiddal, akikkel már rég nem beszéltél, vagy valami miatt esetleg haraggal váltatok el. Most ugyanis jó eséllyel tudjátok rendezni még a régóta húzódó vitás kérdéseket is, sőt, sokkal pozitívabbá is alakíthatjátok a kapcsolatotokat. A hét végén ügyelj jobban az egészségedre, megnő az esélye annak, hogy valamilyen fertőzést szedj össze.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Életedet megmérgezhetik a félreértések: sem a barátaid, sem a családtagjaid, de még a kollégáid sem nem értenek meg, sőt, teljesen máshogyan értelmezik a szavaidat, mint ahogyan te gondoltad és mondtad őket. Emiatt nagyon bosszantó eseménysorozat veszi kezdetét a héten, és talán nem is tudsz ellene semmit tenni. Próbáld meg túlélni valahogy a következő napokat, és a félreértéseket lehetőség szerint minél előbb tisztázd, még mielőtt elmérgesedne a helyzet. Az azonban nem jó módszer, ha félvállról veszed a problémákat, a cinizmusoddal csak még jobban megbántasz másokat.

Bak (december 22. - január 20.)
Azt érezheted a következő napokban, hogy mindenkinek veled van baja: állandóan kritizálnak, rossz szemmel nézik a döntéseidet, mindenbe megpróbálnak beleszólni. Az ilyen feszült helyzetekben szinte elkerülhetetlenek a viták, veszekedések. Inkább vonulj vissza néhány napra, gondolkozz a saját magaddal való kapcsolatodon, a motivációidon - attól pedig nem kell tartanod, hogy esetleg lemaradsz valamiről! A baráti találkozókat, bulikat, programokat biztosan be tudod majd pótolni, ha nyugodtabb napok köszöntenek rád!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Igen kedvező napok következnek az életedben: nemcsak ragyogó intelligenciáddal hengerelsz le másokat, hanem személyes varázsodnak is nagy hasznát veszed. Mindez azonban még nem elegendő ahhoz, hogy hosszabb távon is sikeres legyél: kell valakinek a segítsége is, aki jóindulatúan viszonyul hozzád, aki a szárnyai alá vesz, és egyengeti az utadat. Ennek a régi, idősebb barátodnak a támogatását nyugodtan elfogadhatod, mert nincs mögötte semmilyen hátsó szándék.

Halak (február 20. - március 20.)
A következő napokban a felszínre tör minden agresszió és düh, amit eddig magadba fojtottál; mások meg is lepődhetnek, mennyire durva vagy velük, ez a viselkedés ugyanis egyáltalán nem jellemző rád. Te talán egy kicsit jobban is érzed magad, hiszen végre kiengedheted a gőzt, de a környezetedben élők már egyáltalán nem élvezik annyira a helyzetet, mint te. Próbáld meg a benned lévő energiákat jó irányba terelni: menj el többet sportolni, mozogni, vagy egyszerűen takarítsd ki az egész lakást!