Állítólag újabb gyerekre készülnek Lopezék

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő, és férje, Marc Anthony zenész újabb gyereket szeretnének: bár a pár ikreigyermekei, Max és Emme még csak kilenc hónaposak, Lopez minél előbb szeretne még egy babát szülni.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony zenész újabb gyerekre készülnek. Lopez alig kilenc hónapja adott életet ikergyermekeinek, Maxnak és Emme-nek, de - a barátai szerint - elkeseredetten próbál újra teherbe esni.

"Jennifer maga is meglepődött, mennyire élvezi az anyaságot, és azokban a percekben a legboldogabb, amikor a gyerekekkel lehet" - árulta el a 39 híresség egyik közeli ismerőse. "Természetesen, mindig szeretett volna családot, de arra a túláradó örömre és szeretetre, ami most várja otthon, nem volt felkészülve. A gyerekek ráadásul a Marckal való kapcsolatát is megváltoztatták. Tökéletesnek érzik az életüket."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lopez az orvosai tanácsára döntött úgy, hogy vár néhány hónapot az újabb terhességgel, de most már mindketten készülnek az újabb kisbabára.