Karrierhoroszkóp november 17-től 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nem igazán tudsz a munkára koncentrálni, mert az otthoni ügyek, a házimunka és a családi kapcsolatok túlságosan lefoglalják a gondolataidat. Ha már tényleg nem tudsz figyelni, inkább vegyél ki néhány nap szabadságot, vagy "lógj" egy kicsit délutánonként, hogy mindent be tudj fejezni. Szerencsére, a hét végére újra megjön a munkakedved - sőt, talán energikusabb és forrófejűbb is lehetsz a szokásosnál, ezt pedig rosszul viselhetik a kollégáid.

Bika (április 21. - május 20.)
Elég sok izgalmas hírt kaphatsz, és csak rajtad múlik, hogy ezek pozitívan vagy negatívan érintenek. A legjobban akkor jársz, ha mindenben igyekszel felfedezni a lehetőségeket, és ki is használod ezeket. A hét második felétől egy kicsit jobban oda kell figyelned a régi (és új) szerződéseidre vagy egyezségeidre, mert most több módon is megnehezíthetik a dolgodat az üzletfelek. Ha kedvezőbb színben szeretnéd feltűntetni magad a többiek szemében, akkor tegyél néhány kedves, személyes gesztust feléjük.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Eléggé bizonytalan lehetsz a következő napokban, és a gondolataid is csapongóak, ezért a munka nem lesz az erősséged: egyszerűen nem tudsz koncentrálni, mert túl sok dolog jár egyszerre a fejedben. A hét második felében, csütörtöktől, lesz néhány vitád a kollégáiddal, elsősorban azért, mert - szokásoddal ellentétben - mindent az emóciók oldaláról közelítesz meg, és könnyen megsértődsz, ha valami nem úgy alakul, mint ahogyan azt te eltervezted.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon intuitív vagy a héten, és érdemes is hallgatni a megérzéseidre, mert nagyon jó "ötleteket" súghatnak neked ezek a belső hangok. Az emberismereted is virágozhat a következő napokban, és ez azzal is együtt járhat, hogy olyanokban csalódsz nagyot, akikben eddig megbíztál, sőt, a barátaidnak hitted őket. Még mielőtt teljesen kétségbe esel a rossz tapasztalatok miatt, inkább igyekezz elkerülni a további vitákat, és egyszerűen kerüld el őket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Bár egy kicsit összezavar a sok munka, a rengeteg különböző feladat, amellyel szembe kerülsz a hét elején, de meglepően gyorsan, sőt, hatékonyan tudod elvégezni ezeket. A hét második felében viszont tele leszel energiával és önbizalommal, ráadásul fantasztikus ötletek juthatnak az eszedbe arról, hogyan terjeszthetnéd ki egy kicsit a "hatáskörödet" és hogyan szerezhetsz még több kapcsolatot magadnak. A hét végét mindenképpen használd fel az ismerősökkel való együttlétre, beszélgetésre.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokkal jobban meg kellene szervezned az életedet, egy kicsit ugyanis szétszórt lehetsz - annak ellenére, hogy te magad is érzed, hogy csak akkor tudsz hatékony és gyors lenni, ha mindennek megvan a maga helye, a fizikai világban és a fejedben egyaránt. A hét végére teljesen kimerülhetsz, még ahhoz sincs energiád, hogy elmenj sportolni, vagy hogy rendes ebédet főzz. Néha jó hatású lehet egy kis lazítás, de ne csinálj rendszert belőle!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Lehet, hogy most sokkal többet kaphatsz a családtagjaidtól - munka szempontjából legalábbis -, mint gondolnád. Különösen az idősebb rokonaid adhatnak most neked nagyon jó tanácsokat, olyanokat, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik a problémákat. A hét közepétől nagyon kreatív hangulatban leszel, és élvezed is, ha alkothatsz valami újat. Ha a munkád inkább pontosságot, nem pedig újítást követel meg tőled, akkor éld ki ezt az alkotóvágyat a hobbidban, vagy akár az otthonod csinosítgatásában!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon ambiciózus vagy, igazi "világhódító" terveket dédelgetsz magadban, sőt, még ahhoz is megvannak a terveid, hogy hogyan vidd véghez, amit elterveztél. Ráadásul, most annyira karizmatikus vagy, hogy bárkit magad mellé állíthatsz vagy meggyőzhetsz. Néhány nap után azonban fújj visszavonulót - nem kell mindig neked lenni a középpontban; sőt, egy idő után kifejezetten terhes lehet az a rengeteg figyelem, ami jut neked. A terveiden is akadhat még kidolgoznivaló, ezért a hétvégét szánd az elmélkedésre.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Rengeteg szellemi energiád lehet ezen a héten, ezért mindenképpen szánj elegendő időt az elmélkedésre, gondolkodásra, tervezgetése - a most befektetett idő busásan megtérül majd a jövőben (talán várnod sem kell annyira sokat...) Ha valamilyen üzleti útra készülsz, akkor azt is elkezdheted szervezni ezekben a napokban. A hét vége legyen teljes egészében a pihenésé, legfeljebb lelkileg készülj fel a következő munkahetekre.

Bak (december 22. - január 20.)
Azt tapasztalod, hogy egyik pillanatról a másikra változik az energiaszinted: egyik percben még tele vagy tetterővel, a másikban pedig már csak ahhoz érzel magadban energiát, hogy elkússz a fotelig vagy az ágyig. Így pedig elég nehéz dolgozni, hiszen vagy futkározni, vagy pedig aludni van kedved, ahhoz semmiképpen, hogy a munkáddal törődj. A legjobb lenne, ha alapos tervet készítenél magadnak, hogy mikor mit kell elvégezned. Mivel elég pontos és lelkiismeretes vagy, elég, ha tartod magad a napirendedhez.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mindig kész vagy a megújulásra és kreatív ötletekkel sem fukarkodsz, ezzel pedig mindig el tudod kápráztatni a munkatársaidat. Arra azonban figyelj, hogy hagyj elegendő teret arra, hogy ők is kibontakozzanak, illetve próbálj meg egy kicsit "beilleszkedni" - ne csak arról ismerjenek a kollégáid, hogy te vagy a különc, aki mindig egy kicsit fennhéjázóan áll a többiekhez. A hétvégén már ne törődj a munkával - gondolati szinten se - inkább menj ki a szabadba, sétálni vagy kirándulni.

Halak (február 20. - március 20.)
Meglepően kedvesen, barátságosan viselkednek veled a kollégáid ezen a héten, és neked bizony jól eshet a figyelmességük - szerencsére, nem számításból teszik azt, amit tesznek, de te is igazságosabbnak érzed, ha valahogyan viszonzod majd azt, amit tőlük most kapsz. A hét második felében sokkal hatékonyabban, egyértelműbben tudod majd kifejezni a gondolataidat, ezért ha valamilyen előadást, prezentációt kell tartanod, vagy a jövődről szeretnél beszélgetni a főnököddel, akkor érdemes erre az időszakra betervezned ezeket.