Britney Spears börtönben érzi magát

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő egy dokumentumfilmben bevallotta: úgy érzi, hogy az élete unalmas, rutinszerű és nincs benne semmi szenvedély, ezért leginkább egy hosszú börtönbüntetéshez hasonlítható.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő a róla szóló dokumentumfilmben elárulta, hogy "börtönben érzei magát a saját életében", és rettenetesen unatkozik, mert semmi izgalom és semmi szenvedély nincs abban a túlellenőrzött világban, melyben él.

"Vannak jó és rossz napjaim, de úgy érzem, soha nem fogom tudni teljesen irányítani az életemet" - mondja a felvételen Spears. "Ha nem tartanának olyan szigorú ellenőrzés alatt, mint amilyennel most kell megbírkózom, sokkal felszabadultabbnak érezném magam. Azt hiszem, most lett elegem."

Spears a hamarosan bemutatásra kerülő, másfél órás filmben azt is elmondja, hogy megbánta Kevin Federline-nal kötött házasságát, mert "nem a megfelelő okok" miatt ment hozzá a táncoshoz.

"Ma már biztosan nem erőltetném annyira az esküvőt, elhibázott lépés volt" - mondja Britney. "Egyszerűen csak tudni akartam, hogy milyen a házasélet, pedig már akkor sem voltam biztos abban, hogy Kevinnel szeretném leélni az életem."