Kórházba került Winona Ryder

Vágólapra másolva!
Winona Ryder színésznőt egy repülőút után kórházba szállították, majd másfél óra után el is engedték. A szóvivő szerint fertőzésről van szó, mások viszont állítják, hogy Ryder túl sok nyugtatót vett be.
Vágólapra másolva!

Winona Ryder amerikai színésznőt kórházba szállították, mert rosszul lett a Los Angelesből Londonba tartó repülőgépen. Rydert másfél óra után engedték el, és "teljesen egészségesen" távozott - mondta a szóvivője, aki szerint kisebb fertőzésről lehetett szó, és csak a biztonság kedvéért vitték kórházba.

"Winona rosszul lett a gépen, de miután leszálltak, máris jobban érezte magát. A kórházban csak megfigyelték, és az orvosok nyugodt szívvel engedték el, mert az egészsége tökéletes" - mondta Ryder szóvivője, Mara Buxbaum.

A színésznőhöz közel álló, magukat megnevezni nem kívánó források szerint viszont gyógyszer-túladagolás lehetett a háttérben.

"Winona retteg a repüléstől, ezért rengeteg nyugtatót vett be, mielőtt felszálltak" - mondta egyikük.

A 37 éves színésznőnek már korábban is voltak gondjai a gyógyszerekkel: mikor 2001-ben bolti lopásért letartóztatták egy elegáns New York-i üzletben, több fiola nyugtatót is találtak a táskájában, melyek származását nem tudta igazolni. Ryder később egy interjúban elmondta, hogy a nyugtatók és fájdalomcsillapítók miatt volt zavart, és a letartóztatás döbbentette rá, hogy függő.