Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Skorpióban jár, szextilben áll a Jupiterrel és a Szaturnusszal egyaránt. Hangulatunk nagyon jó lesz egész nap, kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd megnyilvánulásokat tapasztalhatunk a partnerünk részéről is.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon még a Skorpióban jár. A heves, már-már beteges féltékenység lehet ránk a jellemző: mindenkit gyanakodva nézünk, akire csak rápillant a kedvesünk. Ez a felfokozott lelkiállapot lehet az oka annak is, hogy sokkal agresszívabban reagálhatunk a provokálásra, mint egyébként - gyakoriak lehetnek a hangos szóváltások, viták. A hirtelen cselekedetek balesetekhez vezethetnek, ezért próbáljunk meg minél óvatosabbak lenni. A birtoklási vágy és a mohóság abban is megnyilvánulhat, hogy sokkal többet eszünk a szokásosnál.Próbáljunk meg odafigyelni arra, hogy ne töltsük nassolással az egész napot, és a főétkezéseknél se együk túl magunkat, inkább csak könnyű salátákat, zöldséges ételeket fogyasszunk.

Ma a Hold szextilben áll a Jupiterrel és a Szaturnusszal is. Hangulatunk nagyon jó lesz egész nap, kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd megnyilvánulásokat tapasztalhatunk a partnerünk részéről is. Szeretetteljes, biztonságos lesz a környezet, melyben élünk, ez pedig a hála érzésével tölthet el minket. Életszemléletünk is bizakodó, optimistán tekintünk a jövőbe, és úgy érezhetjük, ezt a pozitív érzést szeretnénk "állandósítani". A mai napot szenteljük a hosszú távú tervek megvalósításának, a csillagok állása támogatja az új életcélok kitűzését. Ma szívesen vágunk bele egy új vállalkozásba, vagy nézünk szembe egy olyan kihívással, amelyről eddig csak álmodoztunk. Az új célok, kihívások által generált fejlődés lassú lesz, de tartós és egyenletes!