Paris Hilton bemutatta az új parfümjét

Vágólapra másolva!
Paris Hilton amerikai híresség bemutatta az új parfümjét, mely a Fairy Dust, azaz Tündérpor fantázianevet viseli.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai énekes-színésznő és valóságshow-hős tegnap, egy amerikai luxusáruházban bemutatta a legújabb, ötödik parfümjét, mely a Fairy Dust, azaz Tündérpor fantázianevet viseli.

"A Fairy Dust illata egyszerűen varázslatos. Lágy és kellemes reggel, elegáns napközben és csábító este. Amikor ezt viselem, akkor úgy érzem magam, mintha egy kicsit hóbortos, szabad és káprázatos tündér lennék" - mondta Hilton a bemutatón a gyümölcsös-vaníliás illatról. "Mindig is hittem a mesékben, és ez a parfüm egy igazi, valóravált mese."

A parfüm forgalmazója, a Parlux cég hatalmas reklámkampányt tervez az új illatnak, mert "igen sikeresnek tartják" a Hiltonnal való együttműködést.

"Bár Paris nem a legnépszerűbb figura, és sokan imádják utálni - az biztos, hogy mindenki ismeri és mindenki kíváncsi is rá. Minden bulvárlapban állandó szereplő, ezzel pedig szinte állandóan reklámozza a termékeket " - mondta Neil Katz, a cég egyik vezetője. "A parfümjeiből rengeteget adtunk el. Fantasztikus üzleti partner, akivel öröm együtt dolgozni."

A híresség azt is elmondta, hogy a legtöbben még mindig botrányhősnőként tekintenek rá, pedig azoknak az időknek már régen vége.

"Most már elsősorban üzletasszony vagyok. Rengeteget dolgozom azokon a termékeken, amelyekhez a nevemet adom" - mondta Hilton. "A lapok azonban csak a negatív dolgokról írnak, és mindenféle hazugságokat állítanak rólam. Ha valaki bejönne az irodámba, biztosan meglepődne, hogy mit is csinálok egész nap."