Állítólag összeköltözne új szerelmével Madonna

Vágólapra másolva!
Madonna és új párja, Alex Rodriguez sportoló állítólag szerelmi fészket keresnek maguknak New Yorkban - írja a Page Six magazin, ingatlanirodai forrásaira hivatkozva.
Vágólapra másolva!

Madonnas állítólag minél hamarabb össze szeretne költözni az új szerelmével, Alex Rodriguez amerikai sportolóval, és ezért "szerelmi fészket" keresnek New Yorkban.

"Nagyon diszkréten csinálják, de egyértelmű, hogy közös otthont keresnek maguknak. Madonna személyesen is eljött megnézni egy házat pár hónapja, Alex pedig mostanában látogatott el hozzánk. Azt mondták, szomszédos, mégis különálló házakat szeretnének, lehetőleg beépített garázzsal, a maximális rejtőzködés érdekében, de az ilyenek ritkák és nehéz őket megszerezni"- nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó imgatlanügynök, aki állítólag többször is tárgyalt az énekesnő képviselőivel.

Egy másik forrás szerint Hamptonsban, a hírességek körében igen népszerű környékén is nézelődött a pár.

Madonna szóvivője nem volt hajlandó kommentálni a Page Six értesüléseit, Rodriguez képviselője azonban mindent tagadott.

A Golden Globe- és többszörös Grammy-díjas énekesnő és a sikeres sportoló még nem ismerték el nyilvánosan, hogy együtt vannak, de már hónapok óta pletykálnak arról, hogy szerelmesek egymásba. Madonna állítja, hogy nem egy harmadik játszott közre a válásában; Rodriguez exfelesége, Cynthia szerint viszont egyértelmű, hogy a férje az énekesnő miatt hagyta el őt, és két közös gyereküket.