Heti horoszkóp december 8-tól 15-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Meglepően érzelmes hangulatban leszel ezen a héten, ráadásul nagyon különleges módon állsz az érzelmekhez. Mindenáron meg szeretnéd újítani a kapcsolatodat a többi emberrel, még akkor is, ha ők ezt egyáltalán nem akarják - te pedig hajlamos lehetsz arra, hogy megpróbáld másokra erőltetni a saját véleményedet. Ebből lehet néhány konfliktusod, ezek pedig, éppen az érzelgős hangulat miatt, mélyebben érinthetnek, mind máskor. Sokkal jobban járnál, ha először inkább saját magaddal tisztáznád, hogy mit szeretnél, mire vágysz.

Bika (április 21. - május 20.)
Szívesen szépítgeted az otthonodat ezen a héten, és örömmel foglalkozol minden olyan tevékenységgel, amely a családhoz, a rokonaidhoz, a lakásodhoz kapcsolódik. Ennek pedig az lehet az eredménye, hogy sokkal harmonikusabbá válnak a családi kapcsolataid, jobban megértitek egymás gondolatait, és a másik helyébe is hatékonyabban tudjátok beleképzelni magatokat. Ha van olyan rokonod, akivel valami miatt megromlott a kapcsolat a múltban, most sikeresen rendezhetitek a vitás kérdéseket.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Rettenetesen vágyhatsz a változásra, hogy valami új dolog történjen veled: ha teheted, akkor érdemes elutaznod néhány napra, akár teljesen egyedül. Ugyanilyen "felpezsdítő", ám sokkal egyszerűbben megszervezhető, ha csak gondolatban vállalkozol az utazásra: olvass érdekes könyveket, próbálj ki új ételeket, vagy látogass el olyan helyekre, ahol korábban még nem jártál; egy-egy különleges kiállítást, színházi előadást is nagyon élvezhetsz! Most rengeteget tanulhatsz ezekből az új élményekből, és talán saját magadat is jobban megismetheted általuk.

Rák (június 22. - július 22.)
Érzelmekkel és szenvedéllyel teli napjaid lehetnek, sőt, sokkal nyíltabban és merészebben fejezed ki a vágyaidat, mint máskor. Ezzel meglepheted a családtagjaidat, barátaidat, de mindannyian örömmel fogadják majd a változást; neked pedig kifejezetten felszabadító lehet, hogy nem kell finomkodnod... Az enrgikusságnak más előnye is lehet: sokkal szívesebben vágsz bele olyan tervek megvalósításába, amelyeket korábban - időhiányra hivatkozva - kerültél. A közelgő karácsony jó alkalmat teremthet arra, hogy részt vegyél valamilyen jótékonysági akcióban vagy önkéntes munkában.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Őszintén, nyíltan ki kellene öntened a szíved a hozzád közel álló embereknek. Az elmúlt időszakban ugyanis egy kicsit eltávolodtatok egymástól, és a szeretteid, barátaid azt érezhetik, hogy kizárod őket az életedből, a gondolataidból, és ez meglehetősen rosszul eshet most nekik. Az, hogy többet beszélgettek egymással, arra is jó módszer lehet, hogy megelőzzétek azokat a konfliktusokat, melyek már, kezdődő formában, benne vannak a levegőben.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napokban elkaphat téged az ünnepvárás hangulata, és azt is jobban "érzed", hogy hamarosan vége az évnek. Ezért megpróbálhatsz mindent, amit korábban elszalasztottál, most, néhány hét alatt bepótolni. Lehet, hogy ki akarsz próbálni egy villámdiétát, vagy éppen az egész lakást egyik napról a másikra szeretnéd lomtalanítani. Az, hogy ilyen aktív vagy, nagyon előnyös dolog, aminek sok kedvező hatása lehet, ám ügyelj arra, hogy a cselekvési vágy ne csapjon át kapkodásba, következetlenségbe.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Lazításra van most szükséged, mert az elmúlt hetekben kimerítetted az utolsó tartalékaidat is - most viszont eljött a feltöltődés ideje! Ha teheted, akkor vegyél ki néhány nap szabadságot, amikor csak saját magaddal foglalkozol. Menj el moziba, vegyél izgalmas könyveket magadnak, és ne feledkezz el a külsőd felújításáról sem. A fodrász, a kozmetikus, a masszőr most nemcsak megszépíthetnek, de az egészségedért is tehetnek (pl. megtudhatod, hogy milyen módon kellene megváltoztatnod az étrendedet).

Skorpió (október 23. - november 21.)
A legszívesebben otthon maradnál egész héten, és csak azzal foglalkoznál, hogy a "fészkedet" szépítgesd. Mindenféle szempontból előtérbe kerülhet az életedben a család, ha valamilyen nagyobb összejövetelt szeretnél az ünnepekre, akkor most érdemes elkezdened a szervezkedést, a menü megtervezését. A hét második felére ezek az érzések csak erősödhetnek benned, sőt, kifejezetten szentimentálissá is válhatsz. Nyoma sincs benned kritikusságnak vagy számításnak, ezzel pedig sokat tehetsz azért, hogy a családi kapcsolataidat harmonikusabbá tedd.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Az elmúlt napokban a túlzott komolyság, mogorvaság volt a jellemző rád, ám most visszanyerheted régi lelkesedésedet és jókedvedet. Talán egy kicsit túlzásba is viheted, mert azt érzed, hogy rengeteg benned az energia, melyet valahogy ki kell adnod magadból - még akkor is, ha ezzel kellemetlen helyzetbe hozod saját magadat. A következő hét nagyon jó alkalmat kínálhat neked arra, hogy sportolj valamit, akár egy új mozgásformában is kipróbálhatod magad!

Bak (december 22. - január 20.)
Elsősorban az emberi kapcsolataidban következhetnek be kellemes változások, még olyanok is, amelyekre korábban nem számítottál (legfeljebb álmodozhattál ezekről...). Azt érezheted, hogy az életed jó irányba változik, visszatér a biztonság, az öröm és a lelkesedés a világodba. Ha új rendszert szeretnél bevezetni a mindennapjaidba, akkor most érdemes ezt elkezdeni, nagyon jól viszonyulsz ugyanis a változásokhoz, gyorsabban alkalmazkodsz, és szerencsére egyáltalán nincs most benned pesszimizmus!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Energikus vagy, ráadásul nagyon vonzó napjaidat éled, ezért most sokkal jobban alakulhatnak az emberi kapcsolataid. Minden ismerősöd részéről barátságos megnyilvánulásokat tapasztalhatsz meg, és még az is kedvesen, megértően fordul feléd, akivel korábban hűvös vagy éppen ellenséges volta a viszonyod. Használd ki ezt a kedvező időszakot arra, hogy megerősíted a barátságaidat - olyan kellemes eredményei lehetnek majd ennek, amire most még csak gondolni sem mersz!

Halak (február 20.-március 20.)
Zárkózottabb leszel, mint a korábbi hetekben, és szívesebben elmélkedsz saját magadon, mintsem másokkal beszélgess. Nagy örömmel, lelkesedéssel (de persze egy pici félelemmel) elemezgeted a saját érzéseidet, keresed a belső motivációidat. A következő hét jó alkalmat jelenthet neked arra, hogy tisztázd magadban a kérdéseidet, és szembenézz azokkal a félelmekkel, amelyeket legszívesebben egy életre elfelejtenél. Egyfajta "érzelmi lomtalanítás" időszaka jön el most neked, így azoktól a kapcsolatoktól is megszabadulhatsz, amelyek már rég nem azt nyújtják neked, amit te szeretnél kapni tőlük.