Angelina Jolie a legjobban fizetett színésznő

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie, amerikai színésznő lépett Reese Witherspoon helyére a Hollywood Reporter című magazin legjobban fizetett filmcsillagok-listáján.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie, Oscar-és Golden Globe-díjas színésznő lépett Reese Witherspoon -szintén Oscar-és Golden Globe- díjas - színésznő helyére a legjobban fizetett filmsztárok listáján.

Jolie 2008-ban két filmmel ( Wanted és Elcserélt életek) és egy animációs film szinkronhangjaként (Kung Fu Panda) is mozivászonra került, közel egy milliárd dollárt hozva a stúdiók konyhájára.

A színésznőt - aki egyébként tizenöt millió dollárt kér egy mozifilmért - Julia Roberts (szintén 15 millió dollár/film), a tavalyi év legjobban fizetett sztárja), Reese Witherspoon (14 millió dollár/film) és Cameron Diaz (10 millió dollár/film)követi a sorban. A top 10-es listán, rajtuk kívül még Katherine Heigel, Kate Hudson, Anne Hathaway és Jennifer Aniston is helyet kaptak.

A Hollywood Reporter egy másik, a "A 100 legbefolyásosabb nő a szórakoztatásban" listáján Jolie csak a 24. helyen szerepel - itt a Oprah Winfrey az listavezető.