Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Bika jegyében tartózkodik,  kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének, szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk.
Vágólapra másolva!

A Hold a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra és békére vágyunk, és szívesen nyúlunk el kényelmesen egy kanapén. Az egész napot pihenéssel, relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben, nem nagyon akarunk kimozdulni otthonról. Ha lehetőségünk van rá, akkor egy kicsit lépjünk ki a mindennapi rutinból, és lassítsunk le, csodáljuk meg az élet szépségeit. Vigyázzunk azonban arra, hogy a Bika mindenkiben erősíti a lustaságra való hajlamot, és nem szívesen veszünk részt semmilyen fizikai aktivitásban. Sportolás helyett kapcsolódjunk ki inkább zenehallgatás, éneklés közben. Mindenképpen menjünk ki a szabadba legalább egy fél órára, és ha van kertünk, akkor foglalkozzunk egy kicsit a virágainkkal. Még a lakótelepeken, belvárosban élőknek is érdemes a növényeikkel foglalkozni: öntözzük meg őket tápoldattal, langyos vízzel mossuk le leveleiket. Ma különösen hálásak lesznek a törődésért.

A Hold ma kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként. Ezeknek a túlzásoknak sajnos ma a negatív hatásaival találkozhatunk: ahol direkt megtévesztést érzékelünk, lehet hogy csak némi kavarodásról van szó. Igyekezzünk kihasználni a nap békés hangulatát, és ne ugorjunk bele felesleges vitákba gyanakvásunk miatt. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének, szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk.