Címlapon a meztelen Aniston

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston továbbra sincs kibékülve azzal, hogy volt férje, Brad Pitt Angelina Jolie-ért hagyta el, saját magával viszont teljesen elégedett: mindez a GQ magazin most megjelenő januári számából derült ki, amelyben a színésznő nem csak interjút adott, de büszkén vállalta azt is, hogy egy szál nyakkendőben kerüljön a címlapra.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston az év egyik legnagyobb meglepetésével rukkolt elő: egyrészt vállalta, hogy egy szál nyakkendőre vetkőzik az amerikai GQ magazin januári számában, másrészt a vele készült interjúban a magánéletéről, volt férjével, Brad Pittel való kapcsolatáról is beszélt - tőle szokatlanul nyíltan, mégis jókedélyűen.

A Jóbarátok című sorozat egykori főszereplője ugyanis nemrégiben azt nyilatkozta a USA Todaynek, hogy a magánéletve nem publikus, és a Vogue-ot is támadta, amiért a magazin decemberi lapszámában, vele együtt címlapra tette a Pitt-Jolie románccal kapcsolatos véleményét is: "Amit Angelina tett, az nagyon ciki".

"Az emberek nem tudják, hogy rendszeresen együtt vikkendezünk Hamptonsban: mi hárman és a gyerkek" - mondta Aniston a GQ-nak, utána rögvest hozzátéve, hogy ez nyilván nem igaz. "De milyen jó vicc lenne, képzelje csak el: az egyik kezemben Zahra, a másikban Knox..."

Emelett elmondta azt is, hogy sosem adná el gyermekei fotóit a sajtónak, mint Jolie, aki 14 millió dollárt kért a People-től Pittel közös ikreik - Knox és Vivenne - fotóiért.

Beszélt a kapcsolatáról John Mayer zenésszel, akit még mindig nagyon szeret, de már csak barátilag; cáfolta a terhességével kapcsolatos pletykákat, és kifejtette, hogy közel negyven évesen végre teljesen elégedett magával.

GQ.com

Még több képért klikk ide!


"Még mindig nem tudok arra gondolni, hogy hány éves vagyok. Sokkal jobban érzem magam, mint a húszas éveimben vagy harmincas éveim elején, teljesen kibékültem a lelkemmel és a testemmel is"- tette hozzá Aniston, aki ezt bizonyítadó vállata el az akt-sorozatot az amerikai férfimagazinban, amelynek januári lapszáma december 23-án jelenik meg.