Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Rák csillagjegybe, szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Rák csillagjegybe. Ezen a napon a szokásosnál is jobban vágyunk az érzelmi biztonságra, és arra, hogy szeretve érezzük magunkat. Ma minden gondolatunk az otthon, a család körül forog, szeretnénk a magunkénak tudni egy olyan erős hátteret, amely erőt adhat a mindennapokhoz. Akik azonban még egyedülállók, és nincs saját családjuk, azoknak is gyakrabban eszükbe jut ez a téma, és valami megmagyarázhatatlan okból rengeteget gondolnak az esküvőre, házasságra vagy a gyermekvállalásra. Ez a fajta éber álmodozás nagyon jó dolog, de az elkalandozott figyelem egyáltalán nem tesz jót a napi feladatok elvégzésének. Napközben próbáljunk meg a komolyabb feladatokra koncentrálni még akkor is, ha a lelkünk küzd ez ellen, és legszívesebben egész nap a (talán igen távoli) jövőt tervezgetné.

Ma a Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. Különösen akkor kell keresgélnünk a szavakat, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk: ha az érzelmeinkről van szó. Tehát a mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy egyáltalán nem fogja érteni, miről beszélünk. Talán még mögöttes okokat is kutat majd vallomásunk mögött. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására. Talán így nem keveredünk nagyobb bonyodalomba. annak ellenére, hogy ma senki nem lesz a szavak embere, kifejezetten jót tehet, ha kedvesünkkel töltjük az estét, és tettekkel, cselekedetekkel mutatjuk ki szeretetünket. Ma a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy a szeretetnek gyógyító ereje van.