Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében jár, trigonban áll az Uránusz bolygóval, ez pedig megadhatja számunkra, hogy rendkívül nyitottak leszünk, különösen a férfi-nő kapcsolatok területén, ezért ha szükségét érezzük egy-egy tisztázó beszélgetésnek, amitől kapcsolatunk előrelépését reméljük, akkor ma van itt ennek az ideje.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Rák jegyében jár. Bár a Hold igen kedvező helyzetben van ebben a csillagjegyben, próbáljuk meg elkerülni ennek a csillagállásnak a legrosszabb hatásait: a túlzott aggodalmaskodást és a folytonos védekező, hárító magatartást. Ez pedig a gyomorra lehet negatív hatással. A túlzott stressz, és mellé az egészségtelen táplálkozás könnyedén gyomorfekélyhez vezethet, amely nehezen gyógyítható, igen fájdalmas, és nagyon veszélyes betegség. A nem kiegyensúlyozott táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás mellett bizonyos láz- és fájdalomcsillapítók is rossz hatással lehetnek a gyomor nyálkahártyájára, ezért válasszuk inkább a kíméletesebb készítményeket. Vigyünk rendszert az életünkbe, és fogyasszunk rendszeresen vitaminban és rostokban gazdag táplálékokat. A fehér kenyeret cseréljük le teljes kiőrlésű lisztből készült pékárukra, kerüljön minél több friss zöldség és gyümölcs az asztalunkra és rendszeresen fogyasszunk olajos magvakat is.

A Hold ma trigonban áll az Uránusz bolygóval, ez pedig megadhatja számunkra, hogy rendkívül nyitottak leszünk, különösen a férfi-nő kapcsolatok területén. Ha szükségét érezzük egy-egy tisztázó beszélgetésnek, amitől kapcsolatunk előrelépését reméljük, akkor ma van itt ennek az ideje, hiszen készek vagyunk a változásokra, és kompromisszumokat is hajlandóak leszünk kötni a még jobb szerelmi élet reményében. Ugyanakkor nagyon rosszul viseljük a kritikát, a bíráló megjegyzéseket, ráadásul félreértésekre adhat okot az is, hogy minden apróságot (még a vicceket, csipkelődést is) nagyon a szívünkre veszünk, és egyáltalán nem úgy reagálunk ezekre, ahogyan kellene.