Madonnáék tagadják a válás pénzügyi részleteit

Vágólapra másolva!
Madonna és volt férje, Guy Ritchie filmrendező mai sajtóközleményükben tagadták, hogy a válásukról az Associated Press-hez eljutott, hivatalosnak vélt információk - köztük az is, hogy az amerikai énekesnő 76 és 92 millió dollár közötti összeget fizet volna Ritchie-nek - igazak lennének.
Vágólapra másolva!

Madonna és férje, Guy Ritchie válási megállapodásának részleteiről a popénekesnő szóvivője, Liz Rosenberg számolt be két napja az Associated Press-nek - ma pedig az énekesnő és brit filmrendező exe, egy Londonban kiadott közös sajtóközleményében tagadta a Rosenberg által elmondottakat: félrevezetőnek és pontatlannak nevezte a közreadott információkat.

"Az elmúlt néhány hónapban próbáltuk a válásunk részleteit teljes titokban tartani - a média nyilvánvaló érdeklődése ellenére is. Félrevezető és pontatlan információ jelent meg a pénzösszegről, és ez az AP-hez is hibásan jutott el. A megállapodás pénzügyi része nem kerül nyilvánosságra, de mindketten elégedettek vagyunk az alkuval. Elsődleges célunk, mint minden elvált szülőnek, hogy a gyermekeink rendben legyenek"- közölték a nyilatkozatban.

Madonnának és Ritchie-nek - válásuk hivatalosan januárban ér majd véget - két fia van, a nyolc éves Rocco és a hároméves, adoptált David, valamint az énekesnőnek van egy 12 esztendős kislánya, Lourdes előző kapcsolatából Carlos Leonnal.