Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz jegyében jár, szemben áll az Uránusszal. Nehezen viseljük el az állandóságot. Mindenáron izgalomra, újdonságra vágyunk az életben, és nagyon nehezen viseljük el, ha valaki nem szívesen lép ki a napi rutinjából.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz jegyében jár. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés vagy hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat, amit a Szűzre jellemző idegeskedés és aggodalmaskodás csak még rosszabbá tesz. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos citromos vizet. Ez ugyanis segíti az emésztést és a méregtelenítő folyamatokat is megindítja a testben. A hasmenésre hajlamos emberek kerüljék el a túl fűszeres ételeket. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teljes értékű, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostokat tartalmazó étrend segít az emésztés helyreállításában.

A hangulatunk a mai napon egy kicsit visszahúzódó lehet, viszont nagyon praktikusan állunk a világhoz. Érdemes elhalasztani a társasági eseményeket, találkozókat, inkább foglalkozzunk az otthonunkkal: takarítsunk (ezt ma különös örömmel tesszük), rendszerezzük a számláinkat, vagy nézzük át a gyógyszeres-szekrényünket, és írjuk össze, mi mindenre lehet még szükségünk.

A Hold szemben áll az Uránusszal. Nehezen viseljük el az állandóságot: amit eddig biztonságosnak éreztünk, az sokkal inkább unalmasnak tűnhet ma a szemünkben. Mindenáron izgalomra, újdonságra vágyunk az életben, és nagyon nehezen viseljük el, ha valaki nem szívesen lép ki a napi rutinjából. Már az is felidegesíthet minket, ha valaki "totojázik" előttünk a sorban, vagy ha nincs valami izgalmas új műsor a tévében.

Bármennyire is vágyunk a változatosságra, ne hozzunk ma olyan döntéseket, amelyek hosszú távon is befolyásolhatják az életünket - hajlamosak lehetünk arra, hogy elhamarkodottan, mérlegelés nélkül határozzunk.