Katie Holmes a Broadway-n szülinapozott

Vágólapra másolva!
Katie Holmes a Broadway színpadán ünnepelte harmincadik születésnapját: férje, Tom Cruise ugyanis, bár nem tudott jelen lenni, a stáb segítségével egy hatalmas születésnapi tortával lepte meg Holmest, amikor az Édes fiaim előadásán visszatapsolták.
Vágólapra másolva!

Katie Holmes, amerikai színésznő csütörtökön ünnepelte harmincadik születésnapját, és hatalmas meglepetésben volt része: férje, Tom Criuse színész - aki aznap új filmje a Valkűr premierjén volt Los Angelesben - elintézte, hogy amikor az Édes Fiaim(All My Sons) című Arthur Miller darab végén - amelyben Holmesé az egyik főszerep - visszatapsolják a színészeket, ott helyben, a Broadway színpadán felköszöntsék a nejét.

"Tom Cruise, Katie férje, jó barátunk és a bemutató nagy rajongója, legnagyobb sajnálatára ma este nem tud itt lenni, ám meghív mindenkit, hogy ünnepeljük együtt Katie születésnapját" - mondta a közönségnek John Lithgow, aki Holmesszal együtt szerepel a darabban.

A csapat ekkor egy öt emeletes, hófehér szülinapi tortát tolt a színpadra, amit a közönség tapssal és éljenzéssel fogadott.

A meglepett Holmes felvitte két éves lányukat, Surit a színpadra, míg a stáb - köztük Dianne Wiest és Patrick Wilson - a nézőkkel együtt énekelték a Happy Birthday!-t.

"Köszönöm, hogy eljöttek ma este, igazán nagy öröm a számomra"- mondta a színésznő meghatódva, a csapat ezután eltűnt a kulisszák mögött, ahol Cruise jóvoltából elfogyasztották a pezsgőt és a desszertet.

"Már rég elterveztem, hogy mikor visszatapsolják, az egész közönség boldog születésnapot kíván neki. Alig várom, hogy beszélhessek vele!"- nyilatkozta Cruise Los Angelesben, a Valkűr premierjén, nem sokkal a meglepetés után. Hozzátette, természetesen megünnepelték a jeles eseményt közönség nélkül is, még előző este.