Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bak csillagjegyben tartózkodik, együtt áll a Nappal. Nagyszerű óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell az élet apró örömeit - szerencsére, ebből a mai napon elég sok lesz.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre - sőt, talán akkor járnánk a legjobban, ha nyugodt szívvel lustálkodnánk (egyébként rengeteg bennünk a tettvágy, úgyhogy nem tart majd túl sokáig ez a "pihengetős" időszak). Igyekezzünk ezt a nyomott hangulatot nem tovább rontani azzal, hogy kapkodunk, hiszen ezzel csak a bennünk lévő feszültséget növeljük.

Ez a nap mindenféle bőrápolásra nagyon kedvező. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások, kozmetikai kezelések.

A Hold ma együtt áll a Nappal. Nagyszerű óráknak nézünk elébe, amikor csak élveznünk kell az élet apró örömeit - szerencsére, ebből a mai napon elég sok lesz. Együnk finom ételeket, igyunk kellemes borokat, hallgassunk jó zenét és élvezzük a szeretteink társaságát. Akár moziba, színházba is elmehetünk, vagy kényelmesen elnyújtózhatunk az ágyon egy jó könyvvel vagy a kedvenc magazinunkkal. Érdemes azon is elgondolkozni, mi az, ami - általánosságban véve - elégedetté és boldoggá tesz minket.