Az év legviccesebb képei

Vágólapra másolva!
A Női Lapozó naponta szállít egy-egy képet a vicces, meghitt, megható vagy csak egyszerűen divatos pillanatok kedvelőinek - lássuk azt a tíz képet, amely mindenképpen mosolyt varázsolt az arcunkra 2008-ban!
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]

Juliette Lewis, amerikai énekes-színésznő, a Juliette and the Licks együttes frontembere egy díjátadón.



Forrás: [origo]

Charlize Theron színésznő a Harvardon, ahol az egyetem "Hasty Pudding Theatricals" elnevezésű, dráma szakos végzősökből álló színjátszócsoportja átadta neki a Hasty Pudding -díjat, az "Év asszonya" kategóriában.



Forrás: [origo]

Justin Timberlake amerikai énekes a legjobb amerikai sportolók között évente kiosztott ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Awards) díjátadó ceremónia házigazdájaként.



Forrás: [origo]

Jack Black amerikai színész a Kung Fu Panda című animációs film bemutatóján, a cannes-i filmfesztiválon.



Forrás: [origo]

Robert Downey Jr. amerikai színész a Vasember című film bemutatóján - a híresség japán szokás szerint összetör egy szakéshordót, hogy biztosítsa a jó szerencsét.



Forrás: [origo]

A Lost - Eltűntek című sorozat két főszereplője, Naveen Andrews és Jorge Garcia pózol a fotósoknak egy televíziós fesztiválon.



Forrás: EPA

Christopher Walken Oscar-díjas színész melltartóban és parókában vette át a Hasty Pudding-díjat, amelyet a Harvard egyetem végzős színjátszó-körös diákjai ítéltek oda neki. Walken lett idén az Év férfija - ezzel olyan sztárok sorába állhatott be, mint Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Steven Spielberg, Harrison Ford, Anthony Hopkins és Bruce Willis.




Forrás: [origo]

George Clooney Oscar-díjas amerikai színész egyik új szerepére készül.



Forrás: [origo]

Katy Perry énekesnő belevetette magát a születésnapi tortába a Latin MTV Video Music Awards díjátadón.



Forrás: [origo]

Britney Spears amerikai énekesnő egy elektromos Cadillac Escalade gyerekautóban, egy kalifoniai játékparkban, ahová fiaival, az egyéves Jaden James-szel és a kétéves Sean Prestonnal látogatott el.