Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Kos csillagjegyben jár, szextilben áll a Merkúrral. Nyugodt szívvel megvilágíthatjuk a számunkra fontos embereknek az érzelmeinket. Ezek a vallomások elég időszerűek ezen a napon - a fogadtatás is olyan lesz, amellyel biztosan meg leszünk elégedve!
Vágólapra másolva!

A Hold a Kos csillagjegyben jár. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket (szemet, szájat, orrot is) érinti. Az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. A fejfájás oka gyakran az is lehet, hogy túlságosan kevés folyadékot iszunk, így mielőtt a fájdalomcsillapítóhoz nyúlnánk, inkább igyunk meg egy nagy pohár vizet, hátha az is segít.

Ma a Hold szextilben áll a Merkúrral. Nyugodt szívvel megvilágíthatjuk a számunkra fontos embereknek az érzelmeinket. Ezek a vallomások elég időszerűek ezen a napon - a fogadtatás is olyan lesz, amellyel biztosan meg leszünk elégedve! Alkalmas a mai nap a tanulmányok megkezdésére is, illetve minden kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos tevékenységre. Menjünk el könyvtárba, vagy vásároljunk néhány érdekes újságot!