Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Kos jegyében jár, kvadrátban áll a Nappal. Feszültséggel teli óráknak nézünk elébe, amikor az életünk minden területén konfliktusokra kell számítanunk.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon még a Kos jegyében jár. Gyorsan reagálunk a minket körülvevő világra, gyakran sajnos túl indulatosak is lehetünk, különösen azokban a helyzetekben, amelyek valamilyen heves érzelmet váltanak ki belőlünk, legyen az negatív vagy pozitív. Azt érezhetjük, tele vagyunk energiával és tenni akarással, nem sokat teketóriázunk, ha döntéshelyzet elé kerülünk. Ez persze könnyedén kapkodáshoz vezethet, amikor rengeteg dologba kapunk bele, de a befejezéshez már nincs elég erőnk, vagy éppen találunk egy új feladatot, amibe belevethetjük magunkat. Ne csak érzelmi-szellemi síkon próbáljunk meg óvatosabbak lenni: ma könnyebben szenvedünk balesetet, merészebbek vagyunk az utakon, és jóval agresszívabban vezethetünk, mint más napokon.

A Hold a mai napon kvadrátban áll a Nappal. Feszültséggel teli óráknak nézünk elébe, amikor az életünk minden területén konfliktusokra kell számítanunk. Elsősorban az érzelmeinkkel nem tudunk mit kezdeni, legszívesebben tombolnánk, még akkor is, ha a lelkünk mélyén tudjuk, hogy az objektivitás sokkal célravezetőbb lenne. Igyekezzünk kerülni a kockázatos helyzeteket (vagyis bármit, amelyben a vélemények ütköztetésére kell számítani), mert a mai napon képtelenek leszünk arra, hogy hűvös fejjel gondolkodjunk.