Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Ikrekben jár, trigonban áll a Merkúr bolygóval. Érdemes elgondolkoznunk azon, hogy az életünk melyik területén követünk el sorozatos hibákat, miből erednek félreértéseink és hol gyökereznek konfliktusaink.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők, a tüdők területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, esetleg asztmás, annak ma rosszabbodhat az állapota. Kis odafigyeléssel azonban mi is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Ha tehetjük, akkor a padlószőnyeg helyett válasszunk inkább könnyebben tisztán tartható, felmosható parkettát vagy járólapot. Az ágyneműket is cseréljük gyakrabban, és ne feledkezzünk el a matracok rendszeres tisztításáról sem. A hideg levegő általában jót tesz, ezért szellőztessünk gyakrabban!

Nagyon jó hatással lehet a szervezetünkre, ha ma kirándulni, sétálni megyünk, valamilyen "szmogmentes" környezetbe! Lélegezzünk mélyeket a friss, tiszta levegőből!

A Hold trigonban áll a Merkúr bolygóval. Érdemes elgondolkoznunk azon, hogy az életünk melyik területén követünk el sorozatos hibákat, miből erednek félreértéseink és hol gyökereznek konfliktusaink. Vajon elég jól kommunikálunk, amikor másokkal kapcsolatot teremtünk? Ezekre a kérdésekre most sokkal könnyebben megtalálhatjuk a választ, egyszerűbben tudjuk kifejezni az érzelmeinket, jobban megértethetjük az álláspontunkat másokkal.

A Merkúr hatására nyugodtan megoszthatjuk az érzelmeinket, a gondolatainkat másokkal, nem kell attól tartanunk, hogy esetleg félreértenek minket. Alkalmas a mai nap tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos. Arra is jó lehet ez az időszak, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni, amelyekben a legerősebben hiszünk. Egy-egy ilyen önvallomás után sokkal határozottabbak és bátrabbak lehetünk, hiszen tudjuk azt, mi az, ami fontos az életünkben.