Heti horoszkóp január 12-től 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A pénzügyek foglalkoztatnak a legjobban a napokban, rengeteget gondolkozol az anyagi helyzeteden. Semmiképpen se érd be azzal, amit most kapsz - inkább keress új lehetőségeket, hogy még több pénzhez juthass, még ha ez megfeszített munkát igényel is (egy-két hónapon belül ugyanis normalizálódik a helyzet, és lazíthatsz a gyeplőn). A hét második felében szívesen töltöd az időt a barátaiddal, sőt, minden lehetőséged megvan arra, hogy új ismerősökre tegyél szert. A legjobban akkor érezheted magad, ha egy olyan programban vehetsz részt, amit korábban még nem próbáltál.

Bika (április 21. - május 20.)
Ezen a héten a szerelem lesz a leghangsúlyosabb az életedben: ha még egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel, akivel idővel talán komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok. Bármennyire is izgat ez az illető (és bármennyire is vonzódsz különleges személyiségéhez), légy óvatos és ne siettesd a dolgokat. Hagyj elég időt arra, hogy alaposabban megismerjétek egymást, különben végül csalódnod kell. Lehetséges ugyanis, hogy az, akit most megismersz, hosszú távon nem lenne megfelelő partner neked. A hét végén meglepően élénk és lelkes lehetsz, ezért érdemes elmenned sportolni, kirándulni - a lányeg, hogy alaposan öltözz fel, nehogy megfázz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Megpróbálhatod összekötni a kellemest a hasznossal: lehet, hogy egy szerelem vagy barátság kedvező üzleti lehetőségeket is tartogat a számodra - ez azonban nagyon komoly körültekintést és óvatosságot igényel, nehogy feláldozd az egyiket a másikért, vagy éppen túlé követelőzőnek, számítónak tűnj. Próbáld meg elkülöníteni egymástól a munkát és a magánéletet, és ne engedd, hogy az egyik rossz tapasztalatai befolyásolják a másikat! A hét második felében szívesen töltöd az idődet egyedül; menj el egy kiállításra vagy ülj be egy jó mozifilmre, használd ki azt, hogy senkihez nem kell igazodnod. Mivel szívesen tanulsz, akár olyan könyvet vagy magazint is vehetsz magadnak, amelyet akár a karrieredben is hasznosíthatsz.

Rák (június 22. - július 22.)
Egy ismerősöd javaslatára végre sikerül megtalálnod a megfelelő hobbit magadnak, amellyel teljesen kikapcsolódhatsz egy hosszú munkanap után - ha tehát elhívnak egy érdekes étterembe, tanfolyamra, vagy éppen táncolni, akkor semmiképpen ne mondd ezt le, hiszen nem tudhatod, mennyire élveznél valamit, ha még soha nem próbáltad. Ezen a héten a szabadidő hasznos eltöltése különösen fontos szerepet kap az életedben: a hobbidon keresztül új embereket ismerhetsz meg, és olyan barátokat szerezhetsz, akikkel azonos az érdeklődési köröd. A hét második felében törődj egy kicsit többet az egészségeddel. Bár betegség most nem fenyeget, érdemes lenne megelőzni is a fertőzéseket - alakíts az életmódodon, hogy kiegyensúlyozottabb legyen!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Fordíts fokozott figyelmet az egészséges táplálkozásra a héten, különben rövid időn belül jó néhány plusz kilóra szert tehetsz, ettől pedig nagyon kényelmetlenül érzed majd magad - és leadni sokkal nehezebb a súlyt, mint megelőzni azt, hogy meghízz. Azt is érdemes figyelembe venned, hogy bizonyos ételek segíthetik az immunrendszered megfelelő működését, így akár a betegségeket is sikerülhet megelőznöd. Járj el rendszeresen sportolni, de szánj elég időt a pihenésre, és próbálj ki több energetizáló-feltöltő módszert is. A hét második felében problémák adódhatnak a munkahelyeden, ám ha egészséges és kiegyensúlyozott vagy, akkor könnyen meg tudod őket oldani.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Problémákkal kell szembenézned ezen a héten, elsősorban a baráti, munkatársi kapcsolataid alakulnak rosszul - úgy érzheted, már nem igazán kedvelitek egymást egy barátoddal, sokkal több közöttetek a vita, mint a szórakozással töltött idő. Talán azon is elgondolkozol, hogy végleg megszakítod ezzel az illetővel a kapcsolatot. Mielőtt azonban döntesz, kérd ki más ismerőseid tanácsát is, rajtuk keresztül ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amelyek más megvilágításba helyezik a dolgokat. Az elhamarokodottság, szerencsére, egyáltalán nem jellemző rád. A hét második felében, szerdától egy kicsit melankolikusabb hangulatba kerülsz, és szívesen nosztalgiázol.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon sok vitára számíthatsz a következő héten, ráadásul ezek egy része több feszültséget okozhat az életedben, mint szeretnéd: olyan emberek próbálnak ugyanis meggyőzni az igazukról, akiknek a véleményére egyáltalán nem adsz, sőt, még azt is tudhatod, hogy nem értenek az adott témához. Ahelyett, hogy lépten-nyomon kioktatnád az illetőt, inkább kerüld el - így ugyanis rengeteg energiát spórolhatsz magadnak, sőt, idegeskedés helyett az igazán fontos dolgokra koncentrálhatsz.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokkal jobban szeretnél mostanában egyedül lenni, mint máskor, a barátaidnak talán az lehet az érzésük, hogy menekülsz előlük - pedig most igazán szükségük lenne a tanácsaidra. Ha nem törődsz velük eleget, és nem hallgatod meg őket, akkor mélyen megbánthatod őket. Azt azonban alaposan gondold át, hogy kinek mit mondasz (különösen a hét második felében), mert rengeteg félreértés lehet az életedben. Igaz, kész vagy vállalni a tetteid következményeit, mégis jobb lenne elkerülni és megelőzni a konfliktusokat. Most ugyanis sokkal erőteljesebben reagálsz a kritikára, és könnyebben megbánthatsz másokat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon élénk napoknak nézel elébe, amikor legszívesebben messzire utaznál, lehetőleg valamilyen egzotikus helyre - rettenetesen vágysz ugyanis az új élményekre, és szívesen ismerkednél meg új kultúrákkal. Ha erre nincs lehetőséged, akkor is vágj bele valami újba: tanulj valamit, vagy menj el egy olyan helyre, ahol eddig még nem jártál. Szerencsére nem kell egyedül felfedezned a világot: az ismerőseid között biztosan találsz olyat, aki hasonlóképpen érdeklődő, mint te. A közös élmények pedig szorosabbá tehetik a barátságotokat - menjetek el együtt sportolni, vacsorázni vagy valamilyen tanfolyamra!

Bak (december 22. - január 20.)
Ne hagyd, hogy a körülmények - amelyek sajnos nem pont úgy alakulnak, ahogyan azt te szeretnéd - felidegesítsenek, ha minden tudásoddal egy dologra összpontosítasz, akkor bizonyosan sikert aratsz, és nem kell a szerencsében, vagy mások jóindulatában reménykednek. A hét második felében, az elvégzett munka jutalmaként, vásárolj magadnak új ruhákat, vagy kényeztesd magad más módon. Talán éppen arra van szükséged, hogy új stílust teremts magadnak, vagy kicsit felújítsd a régit. Az új külső pedig rengeteg önbizalommal ajándékozhat meg - bár nincs rá különösebben szükséged, mindig jól jön az "erősítés".

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Légy fokozott tekintettel mások igényeire ezen a héten, és tegyél meg mindent azért, hogy ki is tudd elégíteni azokat. Az önfeláldozás most nagyon hasznosnak bizonyulhat, még akkor is, ha egy időnek el kell telnie ahhoz, hogy megtapasztalhasd az eredményeit. A hét második felében lehetőséged nyílik arra, hogy megtakaríts egy kisebb összeget, amiből végre bátran költekezhetsz. De ne legyél önző vagy kapzsi: kényeztesd el a szeretteidet is, sőt, a tartozásaidat is rendezhetnéd (még akkor is, ha van még időd).

Halak (február 20.-március 20.)
Ezen a héten a tanulás és az ismeretszerzés kerül az életed középpontjába - nagyon szeretnél végre előbbre lépni, ezért hatalmas erőfeszítésekre vagy képes. Azt azonban ne engedd, hogy a szerelem és az azzal járó örömök a háttérbe szoruljanak, a kiegyensúlyozott élethez ugyanis arra is szükség van. Néhány vitára is kell számítanod, a szerelmed, a családtagjaid ugyanis egyáltalán nem örülnek annak, hogy elhanyagolod őket. Ha vitára kerülne sor, akkor az egyenesség lesz a legkifizetődőbb: mondd el őszintén a véleményedet, és magyarázd el, hogy ez mennyire fontos neked a karrier, a tudás és az előrelépés lehetősége.