Madonna lazacdiétával fiatalodna

Vágólapra másolva!
Madonna szigorú, test- és bőrfiatalító diétába kezdett, az új év tiszteletére: az 50 éves amerikai énekesnő az edzésterve és az étrendje megváltoztatásával szeretne még jobb formába kerülni.
Vágólapra másolva!

Madonna állítólag az egészséges életmód megszállottja: rengeteget edz és speciális étrendet követ, hogy fiatalabbnak tűnjön, sőt, sem a plasztikai sebészettől, sem a vitamininjekcióktól nem riad vissza. Most azonban még jobb formába szeretne kerülni, ezért egészségügyi szakértőket alkalmazott, akik személyre szabott programot állítottak össze számára, melynek egyik alapja a lazac. Az 50 éves énekesnő abban reménykedik, hogy éveket fiatalodhat az életmódváltás segítségével.

"Ez az új kúra sokkal több kardioedzést és jelentős étrendváltoztatást jelent. Madonna rengeteg lazacot fog enni, mivel az számos öregedés gátló összetevőt tartalmaz. Az a célja, hogy tizenkét évet letagadhasson korából"- nyilatkozta a sztár egyik ismerőse. "Madonna nagyon komolyan veszi ezeket a dolgokat, tudja, hogy a teste az egyik munkaeszköze, és bármit kész megtenni azért, hogy fiatalabbnak látszódjék."

Nemrég kiderült, hogy Madonna rengeteg időt tölt az edzőteremben - napi négy órát tornázik, hogy feszes bőrét megőrizze -, speciális makrobiotikus étrendet követ, sőt, évente több, mint 120 ezer dollárt költ palackozott kabbalah-vízre, amely az énekesnő szerint friss és fiatal külsőt ad neki.

"Madonna rengeteg vizet iszik, ez az szépségének és fiatalosságának egyik titka"- mondta egy közeli ismerős. "Azonban nagyon válogatós és csak speciális vizet hajlandó inni."