Patrick Swayze kórházba került

Vágólapra másolva!
Patrick Swayze, többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész kórházba került, tüdőgyulladással kezelik. A híresség tavaly márciusban közölte, hogy hasnyálmirigy-rákkal küzd.
Vágólapra másolva!

Patrick Swayze, a Dirty Dancing főszereplője kórházba került. Az 57 éves, hasnyálmirigy-rákkal küzdő színész miután tüdőgyulladást kapott. A hírt még múlt pénteken közölték, az Amerikai Televíziókritikusok Szövetségének (TCA) Los Angeles-i sajtótájékoztatóján, ahol, az elképzelések szerint, Swayze a Beast című új sorozatát népszerűsítette volna.

"Patrick Swayze kórházba vonult, ám arra kért minket, folytassuk a munkát a tervek szerint. A legjobbakat kívánjuk neki"- nyilatkozta Abbe Raven, az A&E televíziós hálózat elnöke.

"Patrick kezelésen vesz részt, és továbbra is küzd, nagyon sajnálja, hogy nem lehetett ott a TCA eseményén. Harcol, és szépen halad, ez minden, amit az ember ilyen helyzetben tehet. Nincs a halál kapujában, jól van, ám a ráknál sohasem lehet tudni" - nyilatkozta a színész egy közeli ismerőse a People magazinnak.

Egy másik forrás állítása szerint pedig a híresség tisztában van vele, hogy nem orvosi csoda, és vigyáznia kell magára, ezért jelentkezett be a kórházba.

"Biztos lehetek benne, hogy megjárom a poklot, és az egésznek még csak a kezdetét láttam. Mindezek ellenére még mindig egy hosszú, egészséges jövőről álmodozom, amit nem a rák árnyékában élek le, hanem annak fényében"- nyilatkozta Swayze Barbara Walters televíziós műsorában. "Természetesen félek, és minden nap felteszem a kérdést, hogy miért pont én, de igyekszem túllépni ezen és csak a gyógyulásra koncentrálni."