Gwyneth Paltrow fitnesztermet nyit az edzőjének

Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow edzőtermet szeretne nyitni személyi trénerének, Tracy Andersonnak - annak ellenére, hogy az edző szakértelmét és korrektségét sokan kétségbe vonják, sőt, van, aki egyenesen csalónak tartja.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow, Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő személyi edzőjének Tracy Andersonnak akar fitnesztermet nyitni New Yorkban. Paltrow, aki az egészséges életmód elkötelezett híve - tavaly internetes hírlevelet is indított a témában, Goop címmel, melyben jó tanácsokat ad a tökéletes alak és a harmonikus élet eléréséhez -, mindent elkövet azért, hogy edzője minél sikeresebb stúdiót nyithasson.

"Gwyneth megnézett minden egyes helyet, ami szóba jöhet, és utána mindig mindent alaposan megbeszéltek" - mondta Anita Grossberg, az ügynökük. "Gwyneth nagyon hálás Tracynek, amiért segített neki újra formába lendülni, és a mozgáskoordinációján is javított. Szívesen dolgoznak együtt, és az új, közös edzőteremben mindketten sok fantáziát látnak."

Arról, hogy mennyi pénzt kíván a színésznő az üzletbe fektetni, az ügynök nem kívánt nyilatkozni.

Anderson - aki az utóbbi két évben Madonnát, Paltrow egyik legjobb barátnőjét kísérte el személyi edzőként az énekesnő turnéjára - különleges módszere, hogy a danceaerobikot ötvözi a pilatesszel. A korábbi ügyfelei szerint a módszere nagyszerűen működik, ám igen szigorú - szakértők szerint pedig egészségkárosító is. Az US Weekly információ szerint Anderson azt írja elő az ügyfeleinek, hogy naponta minimum két órát töltsenek az edzőteremben, és egy alig 800 kalóriás étrendet kövessenek.

Magukat megnevezni nem kívánó források szerint Anderson egyszerű csaló, aki nemcsak a korábbi munkáiról és a tanulmányairól hazudik, de korábban már többször be is perelték. Mint utóbb kiderült, több száz ügyfelét verte át az indianai Fischersben, mikor egy éjszaka meglépett az edzésekért előre kifizetett összegekkel (egyenként nagyjából 3500 dollárral, azaz közel 750 000 forinttal). Anderson azt is állította, személyre szabott edzésrendet állított össze minden ügyfelének, akik ezért fizettek, de később kiderült, mindenki ugyanazt a tervezetet kapta.

Paltrow ennek ellenére tökéletesen megbízik az edzőjében. A vádakra egyikőjük sem volt hajlandó reagálni.