Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a frusztráltságot.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étrendünk összeállításánál vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

A Hold ma kvadrátban áll a Marssal. Indulataink elszabadulhatnak, jellemzőbb ránk a feszültség. Próbáljuk meg megőrizni hidegvérünket, bármennyire is nehéznek tűnik időnként, ne engedjük elhatalmasodni magunkon a frusztráltságot. Különösen az idegesíthet fel minket, ha mások értetlenkednek, és többször is el kell ismételnünk a mondanivalónkat - vagy, ha valaki nem akar a mi szánk íze szerint cselekedni. Azt is megtapasztalhatjuk, hogy szexuális étvágyunk megnő, és a szex nagyon intenzívvé válhat. Talán sokkal kísérletezőbbek, nyitottabbak és gátlástalanabbak lehetünk, mint más napokon.