Mesés zsúrja volt Aguilera kisfiának

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera amerikai énekesnő hatalmas partit rendezett fia, Max első születésnapjára: a január 12-i esemény témáját kedvenc gyermekkönyvük köré szervezték.
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera többszörös Grammy-díjas énekesnő és férje, Jordan Bratman hatalmas kerti partival ünnepelték meg kisfiuk, Max Liron első születésnapját. A zsúrt az énekesnő Beverly Hills-i otthonában tartották, témáját pedig az Amerikában klasszikus gyerekkönyv, a Where the wild things are ihlette, melynek főszereplőjét szintén Maxnek hívják.

Forrás: [origo]

Családi idill Bratmanéknál
2008. február, People magazin



A kerti fákat ünnepélyes kék, zöld és rózsaszín lufikkal dekorálták ki, a meghívottak gyermekbarát majszolnivalót kaptak, például mini mogyoróvajas-zselés szendvicseket, melyeket a Los Angeles-i Along Came Mary étterem szállított. A negyven vendég között ott volt a család barátja, Nicole Richie a párjával, Joel Maddennel és lányukkal, Harlow-val.

Külön meglepetésként a gyermekkönyvben - melynek filmadaptációja idén kerül a mozikba - szereplő misztikus karakterek szórakoztatták a jelen lévőket.