Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Nyilas csillagjegybe, szextilben áll a Nappal és a Merkúrral. Rengeteg fizikai és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk.
Vágólapra másolva!

A Hold belép a Nyilas csillagjegybe. A Nyilas napokon könnyen megfájdulhatnak a vénák. Ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. A masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat. A könnyű séta szintén jótékony hatású lehet, akinek pedig van egy kis súlyfeleslege, minél előbb szabaduljon meg tőle, hogy elkerülje a komolyabb, fájdalmas visszértágulatok kialakulását. Aki sokat áll napközben, viseljen kompressziós harisnyát (ezt gyógyszertárakban, gyógyászati segédeszközöket árusító üzletekben vásárolhatjuk meg), és jó hatása lehet a drogériákban kapható, frissítő hatású krémeknek is.

A Hold ma szextilben áll a Nappal és a Merkúrral. Rengeteg fizikai, szellemi és lelki energiára számíthatunk, amit előnyösen használhatunk ki, hogy régóta húzódó problémáinkon, nehézségeinken túljussunk. Azért is érdemes ma kicsit több hangsúlyt fektetni a gondok tisztázására, mert ösztönösen jól cselekszünk, a lehető legjobb utat választjuk. A lelkesedésnek azonban lehet egy olyan hatása is, hogy nem gondolunk igazán bele, hogy kinek mit igérünk, ezért jóval afelett vállalhatunk, mint amit teljesíteni is tudunk.

Nyugodt szívvel megvilágíthatjuk a számunkra fontos embereknek az érzelmeinket. Ezek a vallomások elég időszerűek ezen a napon - a fogadtatás is olyan lesz, amellyel biztosan meg leszünk elégedve! Alkalmas a mai nap a tanulmányok megkezdésére is, illetve minden kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos tevékenységre. Menjünk el könyvtárba, vagy vásároljunk néhány érdekes újságot!