Britney Spears önéletrajzi könyvet ír

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő - akiről az elmúlt két évben sokat lehetett hallani botrányos viselkedése, idegösszeomlása, válása majd talpra állása miatt - úgy döntött, megírja rögös életútja történetét.
Vágólapra másolva!

Britney Spears, a tiniként sztárrá vált amerikai énekesnő, két gyermekes anya, roppant sokszínű magánélete gyakran kerül a magazinok címlapjára. Most azonban elhatározta, szerződést ír alá egy kiadóval és saját maga írja meg önéletrajzát.

"Már nagyon sokan leírták az életét, ám ő soha, egyikről sem mondta, hogy hiteles, ezért úgy döntött, saját maga fogalmazza meg históriáját" - nyilatkozta a sztár egy közeli barátja.

A Daily Mirror úgy tudja, hogy egy kiadó 14 millió dollárt ajánlott a huszonhét éves hírességnek, ha megírja sztárrá válásának és magánéleti gondjainak történetét.

"Néhány igazán ütős sztori is bekerül majd az életrajzba, és mivel megtartotta a naplóit, biztosan semmit nem fog kihagyni, csak amit ő szeretne. A megegyezés szerint három-öt kötetet ír majd az elkövetkező tíz évben, és valószínűleg ez lesz az egyik legjövedelmezőbb könyvszerződés a szórakoztató ipar történetében"- tette hozzá az ismerős.