Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Kos csillagjegyben jár, együtt áll a Vénusszal, ezért örömmel töltjük az időnket a családtagjaink társaságában, és szívesebben maradunk otthon, ha választhatunk.
Vágólapra másolva!

A Hold a Kos csillagjegyben jár. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket (szemet, szájat, orrot is) érinti. Az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. A fejfájás oka gyakran az is lehet, hogy túlságosan kevés folyadékot iszunk, így mielőtt a fájdalomcsillapítóhoz nyúlnánk, inkább igyunk meg egy nagy pohár vizet, hátha az is segít.

A Hold ma együtt áll a Vénusszal, ezért örömmel töltjük az időnket a családtagjaink társaságában, és szívesebben maradunk otthon, ha választhatunk. Minden olyan tevékenység támogatott lehet a mai napon, ami valamilyen módon az otthonteremtéssel, fészekrakással van összefüggésben. Szívesen nézegetünk lakberendezési lapokat, vagy válogatunk új bútorokat, kiegészítőket az otthonunkba, de a párkapcsolatunkban is előkerülhetnek a gyermekvállalással, házassággal, családalapítással kapcsolatos témák.