Mariah Carey először beszélt az esküvőjéről

Vágólapra másolva!
Mariah Carey amerikai énekesnő először beszélt nyíltan egy héttel ezelőtti esküvőjéről a People magazinnak; elárulta, korábban még soha nem volt ennyire szerelmes, mint új férjébe, Nick Cannonba.
Vágólapra másolva!

Mariah Carey amerikai énekesnő először beszélt nyíltan múlt heti esküvőjéről a People magazinnak adott interjújában. A híresség azt nem árulta el, miért titkolóztak ennyit, de azt közölte, még "soha életében nem volt ilyen boldog".

"Úgy érzem, Nick a lelki társam" - mondta a 38 éves énekesnő nála jóval fiatalabb férjéről, Nick Cannon zenészről. "Még soha nem voltam ilyen boldog életemben, nagyon szerelmes vagyok. Elképzelni sem tudtam, hogy ilyen csodás emberrel köthetem majd össze az életemet."

Egy másik magazin, a Life&Style információi szerint az esküvő egyáltalán nem volt olyan "ötletszerű", mint ahogyan azt a lapok először megírták: bár Carey és Cannon alig néhány hónapja voltak együtt, hamar eldöntötték, hogy össze akarnak házasodni, a lagzit pedig már napokkal korábban megszervezte Carey egyik asszisztense.

"Mariah asszisztense már az esküvő előtt három nappal megérkezett Eleuthera szigetére, és azonnal elkezdte szervezni a partit" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes. "Másnap szállították oda a vacsora alapanyagait, és a dekorációt, a virágokat. Mariah nem szereti, ha minden terv szerint alakul, az esküvőjét pedig tökéletesnek akarta."

A forrás azt is elmodta, Carey az esküvői tortát nem bízta másra: a saját magánrepülőjén szállította a helyszínre, és nem engedte, hogy bárki idegen hozzányúljon.

Az énekesnőről az is kiderült, hogy néhány nappal a ceremónia előtt egy Mrs. Cannon tetoválást csináltatott magának.

A pár jelenleg nászúton van, de azt tervezik, hogy amint visszatérnek az Egyesült Államokba, rendeznek egy hatalmas utó-esküvőt, mindazoknak az ismerősöknek, akik a bahamai szertartáson nem lehettek ott.