Vágólapra másolva!
Megszerezte pályafutása ezredik pontját Keith Tkachuk, a St. Louis Blues csatára az NHL legutóbbi játéknapján. Az amerikai támadó Atlantában ünnepelhetett. A 17. idényét taposó hokis 1077 NHL-mérkőzésen 511 gólt szerzett és adott 489 gólpasszt.

Mike Modano is duplán ünnepelhetett, a veterán támadó ugyanis győztes gólt ütött az Edmonton elleni találkozón, és ezzel megszerezte 1300. pontját a ligában, amivel minden idők legponterősebb amerikai hokisa lett.

Modano gólja mellett egy gólpasszt is jegyzett és 1343 alapszakaszbeli mérkőzésen hozta össze az 1300 pontot (537 gól és 763 assziszt került eddig a neve mellé).

A Ferencvárosban is megfordult Rob Niedermayer kétszer is eredményes volt, csapata, az Anaheim Ducks ismét nyert, így a legutóbbi nyolc idegenbeli összecsapásán 15 pontot szerzett. A Carolina Hurricanes az elmúlt három hazai fellépésén kikapott.

A Florida meglepetésre simán nyert a Madison Square Gardenben, a Párducok kapujában hibátlanul teljesített Craig Anderson, aki 37 lövést hárított.

eredmények:
New York Rangers - Florida Panthers 0-4
Atlanta Thrashers - St. Louis Blues 2-4
Dallas Stars - Edmonton Oilers 4-3
Carolina Hurricanes - Anaheim Ducks 1-4