Vágólapra másolva!
David Beckham megegyezett az AC Milannal arról, hogy 4,5 millió eurót fog keresni a szezon végéig, ha marad az olasz labdarúgócsapatnál - a pénteki La Gazzetta dello Sport szerint.

A lap úgy tudja, a felek kétéves szerződésben gondolkodnak. A Milan ugyanakkor még nem kezdte meg a tárgyalásokat a 107-szeres angol válogatott középpályás amerikai klubjával, a Los Angeles Galaxyvel, de kész ötmillió eurót fizetni a 33 éves sztárért.

Beckhamnek, aki eddig öt mérkőzésen két gólt és két gólpasszt adott a piros-feketék színeiben, március 9-én kellene visszatérnie az amerikai profi bajnokságba (MLS), ekkor jár le kölcsönadási szerződése. A Galaxyval kötött megállapodása 2011-ig érvényes és évi 7,8 millió eurót garantál neki, emellett megtarthatja reklámbevételeit. Ezekkel Milánóban is maga rendelkezhetne, ugyanakkor az újság szerint beérné jövőre nettó 4,5 millió euróval is.

A Manchester Unitedben és a Real Madridban is szerepelt Beckham azért is maradna a Milanban, mert nem tett le arról az álmáról, hogy ott legyen az angol válogatottban a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. Beckham végleges szerződtetésében Carlo Ancelotti vezetőedző is bízik, ezért benevezte az UEFA-kupa további küzdelmeibe.