A hét legjobb letölthető szoftverei

Vágólapra másolva!
A hét két legfontosabb letölthető szoftvere a Firefox böngésző új, 3.5-ös verziója, és a Windows Vistához kiadott második javítócsomag. Ezeken kívül játékcsalásokat, klassz online tévés letöltőszoftvert, és egy olyan programot ajánlunk kipróbálásra, amellyel eladás előtt biztonságosan letakaríthatja PC-jéről a használat nyomait.
Vágólapra másolva!

FIREFOX 3.5

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Ebben a cikkünkben sorra vettük

WINDOWS VISTA 2. JAVÍTÓCSOMAG (SERVICE PACK 2)

ForrA!s: Microsoft
ForrA!s: Microsoft

A Windows Vista Service Pack 2. letöltése (485 megabájt, magyar nyelvű)

Ugyancsak a héten jelent meg a Windows Vista második javítócsomagja, amely bár nem tartalmaz olyan sok újítást, mint az első, azért érdemes telepíteni a PC-re (ehhez az SP1-nek is rajta kell lennie a rendszeren). Részletesen újításait itt gyűjtöttük össze, dióhéjban a lényeg: kényelmesebbé tett, egyszerűbben használható wifi és Bluetooth-kapcsolatok, fejlettebb Windows-kereső, amely a merevlemezen lévő állományok felkutatásában segít, emellett akár a torrentezés is felgyorsulhat az SP2 installálását követően.


Cheatbook.de

MIRO PLAYER

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az ingyenes online videós szoftver letöltése (25 megabájt)

A Miro nevű online tévés szoftver kettes verziójából a héten jelent meg új kiadás, bár már elődje is jócskán gyorsabb működést és egyszerűbb használatot biztosított az egykoron Democracy Player néven is ismert programnál. A szoftver alapvetően weben terjesztett videós műsorok nézegetésére szolgál, melyet azzal tesz egyszerűbbé, hogy egy-egy virtuális csatorna adásait automatikusan képes letölteni Bittorrent technológiával, legyen szó természetfilmes tartalomról vagy épp a legújabb kütyütesztről. A Miro új kiadásai esetén ráadásul már közvetlen streamek is elérhetők, azaz nem kell megvárni egy-egy videó letöltését, és számos műsor érhető el HD-felbontásban is. Az alkalmazás a merevlemezen lévő videofájlok jelentős részét is le tudja játszani.

CLEAN AFTER ME

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Az ingyenes segédprogram letöltése (44 kilobájt, magyar nyelvű)

Haladó beállítások

A HÉT LEGJOBB JÁTÉKAI

A hét legjobb játékait pénteki cikkünkben böngészheti át

Két ingyenjátékot is találtunk azoknak, akik a kánikulát nem a tóparton vagy a hegyekben próbálják átvészelni, hanem a számítógép és a csúcsra járatott légkondicionáló mögött megbújva töltik a hétvégét. A Larva Mortus felülnézeti akciójátékban a zombik és egyéb túlvilági teremtmények ellen indulhat hadba a játékos, a Battlefield Heroes pedig laza világháborús lövöldözést ígér rajzfilmes grafikával. A szigorúbb katonai akciókra vágyóknak az ArmA II demóját ajánljuk, amit komolyabb hadi szimulátorokkal osztozik a hihetetlenül valóságos játékmotoron. A szelidebb lelkű játékosoknak a gyönyörű grafikájú, mesés történetű Trine kalandjátékot és a legújabb Ice Age játékot ajánljuk. Válogatásunk az épp akciós videojátékok szemléjével ér véget, hogy a spórolós gamerek se maradjanak szoftver nélkül.