Vágólapra másolva!
Az orosz nemzeti együttessel játszik barátságos mérkőzést március 3-án, a Puskás Ferenc-stadionban a magyar labdarúgó-válogatott. Döntés született a február 27-i rendkívüli közgyűlés napirendjéről is, valamint arról, hogy a 2010/2011-es szezonban a jelenlegihez képest nem lesz semmilyen változás az NB I lebonyolítási rendjében.

A Magyar Labdarúgó Szövetség beszámolója szerint a magyar-orosz találkozót megelőzően a két csapat közös edzőtáborozáson vesz részt Telkiben. A meccs létrejöttével véglegessé vált, hogy a válogatott az első félévben három olyan ellenféllel szemben is pályára lép, amely a világ élvonalába tartozik, május 29-én ugyanis a német válogatott vendégeskedik Budapesten, míg június 5-én Amszterdamban holland-magyar összecsapásra kerül sor.

Az mlsz.hu azt írja: a márciusi meccsre a belépők jelentős részét 1500 forintos áron hozzák majd forgalomba, s számítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) korábbiakhoz hasonló, eredményes közreműködésére, amelynek köszönhetően több ezer gyermek ingyenesen, szervezett formában lehet ott a lelátón.

Az érintett bizottságok előterjesztését elfogadva elnökségi határozat szentesítette, hogy az NB I, az NB II és az NB III 2010/2011-es lebonyolítása semmiben sem változik a jelenlegihez képest. Az élvonalból kiesők ezentúl négy-négymillió forintos szolidaritási támogatásban részesülnek a vagyoni értékű jogok értékesítéséből származó bevételekből.

A testület elfogadta a felügyelő bizottság jelentését, az idei nemzetközi versenynaptárt, valamint a Magyar Kupa (döntő május 26-án a Puskás-stadionban) fináléjában érdekelt csapatok négy-, illetve kétmillió forintos pénzdíját.

Határozat született azoknak az előkészületeknek a megkezdéséről, amelyek célja, hogy az MLSZ pályázzon a 2011-es vagy 2012-es U17-es vagy U19-es Európa-bajnokság, illetve a 2013-as U20-as világbajnokság rendezésére.