Vágólapra másolva!
Hamarosan elbírálja az MLSZ a társasági adótámogatás pályázatait, melyekből túlnyomórészt utánpótlás-nevelésre, és infrastruktúra-fejlesztésre juthatnak támogatáshoz a klubok - derült ki a szervezet keddi elnökségi ülésén.

Az elnökség megvitatta a társasági adótámogatás pályázatainak elbírálási szempontjait. A legfőbb cél a tömegesítés elősegítése, és az MLSZ stratégiai céljainak való megfelelés, ennek megfelelően túlnyomórészt utánpótlás-nevelésre, és infrastruktúra-fejlesztésre juthatnak támogatáshoz a klubok - írja az MLSZ honlapja, megjegyezve: ezernél is több pályázatot kapott, melyeket belátható időn belül elbírál.

A szövetség a jövőben haladéktalanul büntető feljelentést tesz, amennyiben egy játékvezetőt atrocitás ér. Erre a bírók gyakori támadása miatt van szükség: "A játékvezetők elleni agresszív viselkedés a sporthuliganizmus megfékezésére meghozott - BTK-t érintő - törvénybe ütközhet, és eljárást vonhat maga után, ennek megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség minden hasonló esetben következetesen fog eljárni."