Vágólapra másolva!
Douchev-Janics Natasa korábban hónapokig nem tudott pihenni a kislánya, Milana miatt, de mindenképp szeretne egy testvért neki, két évvel a 2016-os riói olimpia előtt, vagy egy évvel utána.

Mivel a hétvégi válogatón még ki kell harcolnia a csapatba kerülést, ezért Douchev-Janics Natasa csak szurkolóként vett részt a szegedi Világkupán. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos a Bors napilapnak elmondta, hogy ma már tud csak a kajakozásra koncentrálni, korábban a kislánya, és az országváltás körüli hercehurca is megosztotta a figyelmét.

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely


"Amióta márciusban eldöntöttem, hogy mégis Magyarországon folytatom, már végképp csak a kajakra figyelek. Az elmúlt idénnyel az volt a baj, hogy a szülés után három-négy hónapig nem tudtam tisztességesen edzeni, majd utána hiába készültem rendesen, a kislányom miatt képtelen voltam eleget pihenni. Most már teljesen beállt az életünk, edzeni is tudok, pihenni is, és arra is jut időm, hogy játsszak vele."

Arra a kérdésre, hogy terveznek-e férjével újat babát, így felelt: "Mindenképpen lesz testvére Milanának, de biztos, hogy nem egy évvel az olimpia előtt, ennyi idő kevés volt a felkészüléshez. Vagy két évvel előtte, vagy egy évvel utána."