Vágólapra másolva!
Péntek László elégedetlen volt korábbi védőjével, mert az nem szerzett neki pizzát, ráadásul retteg a tényeges életfogytiglani büntetéstől. Az ügye másodfokon folytatódik.
Vágólapra másolva!

Kirúgta az ügyvédjét Bándy Kata gyilkosa - írja a Blikk. Péntek László dr. Tuza Pétert, a rendőröket erőszakkal vádoló E. Zsanett egykori ügyvédjét kérte fel a védelmére. A régi ügyvéd, dr. Solymos Sára egészen hétfő reggelig abban a hitben volt, hogy a másodfokú tárgyaláson is ő képviseli majd Pénteket, de aztán a bíróságról felhívták, és közölték vele, hogy megszűnt a megbízatása. Hogy miért, azt nem tudta megmondani, de a Blikk szerint az első fokon tényleges életfogytiglanira ítélt Péntek elégedetlen volt a védőjével.

Panaszkodott fogva tartásának körülményeire, például pizzát akart rendelni, amikor nem ízlett neki az aznapi koszt. Ebben az ügyvédje nem tudott segíteni. A lap szerint azonban az ügyvédváltás fő oka, hogy Péntek retteg az életfogytiglani szabadságvesztéstől, ezért váltotta le kirendelt ügyvédjét egy nevesebb jogászra.