Átalánydíjas online téka a Telekomnál

Vágólapra másolva!
A Moziaréna nevű, bármely magyar felhasználó, nem csak a Telekom ügyfelei számára elérhető internetes videotéka új szolgáltatása átalánydíj ellenében teszi elérhetővé az egyébként filmenkénti kölcsönzési díjjal elérhető filmek egy részét.
Vágólapra másolva!

A MoziKlub nevet viselő új szolgáltatás premierjekor a Moziarénában elérhető hatvan film bármelyikét akárhányszor megnézhetik az ügyfelek havi 1500 forint ellenében - egy bevezető kampány keretében saját ügyfeleinek ideiglenesen 290 forintért kínálja azt. Az átalánydíjas csomagban többek közt a Made in Hungária és az Alkonyat-trilógia filmjei, de a Lost és a Grace Klinika sorozat epizódjai is elérhetők, de a kínálat folyamatosan bővülni fog a Telekom ígérete szerint.

A Telekom Moziaréna Forrás: [origo]

Hasonló konstrukciót kínál többek közt a Netflix nevű amerikai online téka, amely már több nyugat-európai országban is aktív. Magyarországon átalánydíjas konstrukcióban nézhető filmeket eddig egyetlen szolgáltató sem kínált. Egyedül az HBO Go szolgáltatás nyújt hasonló lehetőséget, de annak használatának előfeltétele a prémium filmcsatornára való előfizetés, ráadásul az internetes szolgáltatás egyelőre csak a Telekom, az Invitel, a Vidanet és a Tarr cégek ügyfelei számára érhető el.

A Moziaréna és a MoziKlub eléréséhez működő internetkapcsolat szükséges, mivel a filmek a YouTube-hoz hasonlóan internetes streamként érkeznek a képernyőre. A szolgáltatás számítógép mellett okostelefonról, táblagépről és bizonyos típusú okostévékről is elérhető.

A Magyarországon elérhető, legális online filmes szolgáltatásokról készült összeállításunkat itt olvashatja.


Az Origót kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.